Dansk

Intensivt danskkursus

Course information

Vores intensive danskkursus er ideelt for dig, der vil lære dansk og har mulighed for at skrue ekstra op for tempoet i en periode. Det går stærkt på de intensive hold, men udbyttet er også derefter. Vi sætter turbo på dine dansksproglige færdigheder med seks ugers intensiv danskundervisning.

ER DETTE KURSUS NOGET FOR DIG?:

 • Du kan arbejde målrettet, intensivt og selvstændigt
 • Du har tid og overskud til undervisning to eller tre gange om ugen
 • Du taler engelsk og har minimum 12 års skolegang

Hvis du allerede kan noget dansk, men er usikker på dit niveau, kan du booke en tid til en gratis placementtest hos vores studievejleder.

ALTERNATIVER :  Online Danskkursus

Read more
 • UNDERVISNINGFORM:

  Klasseundervisning:

  • hurtig progression
  • suppleret med digitale undervisnings- og læringsmidler
 • ANTAL DELTAGERE:

  12 – 20 deltagere

 • ANTAL LEKTIONER:

  Dag: 3 x 3 lektioner pr. uge.

  I alt 54 lektioner

 • ANTAL DAGE:

  Dag: Tre dage om ugen i seks uger

 • FORVENTET SELVSTUDIE:
 • Share:
tab image

Sæt turbo på dine dansksproglige færdigheder!

Hvad får du ud af dette kursus

Vores intensive danskkursus er et 6-ugers forløb på A1-niveau med hurtig progression. Fra gang til gang kan du se en markant forbedring af dine dansksproglige kompetencer.

Hver uge kommer du igennem alle sprogdisciplinerne: læsning, lytning, skrivning og selvfølgelig mundtlig dansk. Vi har særlig fokus på udtale. Med intensivt dansk får du:

 • en god forståelse for grundlæggende dansk (A1- eller A2-niveau)
 • viden om Danmark og danskerne
 • undervisning af topprofessionelle og engagerede lærere
 • adgang til vores online-platform med opgaver

Intensivt dansk er for dig, der gerne vil lære dansk og i gang med at bruge dansk hurtigst muligt. Vi hjælper dig med hurtigt at tilegne dig det danske sprog. Vi arbejder med et fast lærings- og undervisningsprogram, og du skal være indstillet på flere timers hjemmearbejde hver uge.

Introduktion til dansk sprog og kultur

SÅDAN LÆRER DU DANSK HOS OS!

Vi har god tid i klasseværelset, men du lærer alligevel meget på kort tid. Vi træner alle discipliner med særligt fokus på udtale og mundtlighed. Du får lov til at snakke, og du får lov til at lytte. Din lærer støtter og guider dig til hurtigt at udvide dit danske ordforråd, øge din forståelse og hjælper dig til at bruge sproget aktivt.  I vores undervisning bruger vi fx:

 • projektarbejde – individuelt og i teams
 • gruppepræsentationer – dine og klassekammeratens
 • musik, sang, film og video

Din dansklærer har mange års erfaring som underviser og kender derfor alle de udfordringer, som du støder på undervejs i processen med at lære dansk som andetsprog. Vores fornemmeste opgave er at støtte dig i at udvikle dine sproglige færdigheder. Undervejs i forløbet vil du hele tiden kunne få individuel feedback fra din lærer og gode råd til, hvordan du kan overkomme netop dine personlige udfordringer.

Intensivt dansk hos Københavns Sprogcenter

Vil du vide mere om CEFR?

Vores rettesnor og din garanti for kurser og læringsmål hos Københavns Sprogcenter

Læs mere

Få mere information om kurset

Læs mere om vores intensive danskkursus

En klar læreplan og individuel tilpasning af undervisningen

Når du lærer dansk på hos Københavns Sprogcenter får du grundig og individuelt tilpasset undervisning baseret på de vigtigste sprogfærdigheder – lytte, tale, skrive og forstå. Vi har særligt fokus på mundtlighed og udtale, så du hurtigt kan begynde at tale dansk, da vi ved, at det er afgørende for, at du falder godt til i Danmark.

På dette kursus får du:

 • et højt antal lektioner og dermed god tid med din lærer
 • undervisning tilpasset dine og dine holdkammeraters ønsker og behov
 • vejledning og individuel feedback på din personlige læring

Vi opbygger sprogfærdigheder svarende til A1-niveau i CEFR. Det betyder, at selvom vi tilpasser emner og undervisningsmetoder til dine behov, har vi faste rammer for læringsmål. Det er din garanti for, at det du lærer er relevant og brugbart. Efter kursets afslutning får du et diplom for gennemført kursusforløb A1.

Vores læringsmål er synlige, så du hele tiden kan følge med i, hvad målet med undervisningen er, og hvilket udbytte du kan forvente. Din lærer kan løbende give dig individuel feedback på, hvor langt du er nået i forhold til læringsmålene.

Selvstudier når det passer dig

Intensivt dansk er relevant for dig, der gerne vil lære dansk hurtigt og have mest mulig vejledning i undervisningen. Størstedelen af undervisningen foregår i klasselokalet, hvor din lærer guider og støtter dig til den bedste og sjoveste læring! Du skal dog også være indstillet på flere timers ugentligt selvstudie og hjemmearbejde.

Du kommer på hold med kursister på samme niveau som dig – og ligesom dig er alle indstillet på et intensivt undervisningsforløb.

Har du lyst til at lære endnu mere dansk har du adgang til vores online univers, hvor du kan finde mange øvelser og materialer til fleksible selvstudier, når det passer dig. Det er din mulighed for at opnå endnu hurtigere progression, end hvad der sker i klasselokalet. I vores online univers finder du:

 • selvrettende øvelser og quizzer
 • tekster og lytteøvelser
 • overblik over gennemgåede temaer og plan for fremtidig undervisning
 • forum for udveksling med andre kursusdeltagere

Det gør det muligt for dig selv at skrue op og ned for intensiteten af din læring. Har du ekstra tid i en kort eller længere periode, kan du altid finde ekstra materiale til at øve dig på dansk.

Derudover anbefaler vi, at du gør alt, hvad du kan for at bruge dansk i hverdagen! Du lærer meget hurtigere, hvis du prøver sproget af i praksis.

Krav til dig vil tage et intensivt danskkursus

Det intensive danskkursus stiller også krav til dig, som deltager. Du skal have mindst 12 års skolegang og være god til engelsk for at deltage. Derudover vi forventer, at du:

 • er motiveret for et grundigt kursus og har tid til at bruge kræfter på undervisningen
 • møder stabilt op og deltager aktivt i timerne.
 • Gør du det, er du sikker på at lære dansk på rekordtid!

Har du en travl hverdag med et krævende arbejds- eller familieliv, anbefaler vi dig i stedet at vælge et af vores mindre intensive hold. Du kan fx vælge et Danskkursus Standard, hvor der er færre lektioner, men du i stedet skal forvente en del mere hjemmearbejde og selvstudier.

Der er også mulighed for at vælge et Online Danskkursus, hvis du har brug for større fleksibilitet, eller et Danskkursus om lørdagen, hvis du har bedst tid i weekenderne.

Hvis du vil vide mere...

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til vores intensive danskkursus er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon eller komme forbi vores kontor i åbningstiderne.

Kan du allerede noget dansk, men er usikker på dit niveau, kan du booke en tid til en gratis placement test hos vores studievejledere.

+45 33 21 31 31
adm@kbh-sprogcenter.dk
kontakt os på e-mail

Other courses you would like

Intensivt danskkursus