Dansk

 • Danskkursus Standard

  Til dig der vil lære dansk uden sidespring og omveje. Et intensivt kursus, som med blended learning sikrer dig hurtig progression.

  View our courses Got any questions?

Danskkursus Standard

Course information

Lær dansk hurtigt og effektivt med et fokuseret danskkursus. Danskkursus Standard er det rigtige valg for dig, der ønsker grundig og kompetent undervisning på dit niveau. Uanset om du er begynder eller øvet, tager vi udgangspunkt i din hverdag, så du bliver i stand til at bruge dansk i almindelige situationer.

Er kurset noget for dig?:

 • Vælg undervisning en gang om ugen, hvis du har en travl hverdag.
 • Undervisning to gange om ugen er ideelt, hvis du ønsker at fordybe dig i sproget.
 • Du taler engelsk og har minimum 12 års skolegang.

Hvis du allerede kan noget dansk, men er usikker på dit niveau, kan du booke en tid til en gratis placement test hos vores studievejleder.

ALTERNATIVER :  Online Danskkursus  

Read more
 • Undervisningform:

  Klasseundervisning:

  • fokuseret med hurtig progression
  • feedback og støtte
  • blended learning
 • Antal lektioner:

  A1-A2: 1 x 3 eller 2 x 2 lektioner pr. uge.
  B1-B2: 1 x 4 eller 1 x 2 lektioner pr. uge.

 • Antal deltagere:

  12 – 20 deltagere

 • Antal dage:

  1 dag om ugen

 • Forventet selvstudie:

  Min. 1-2 timer om ugen

 • Share:
tab image

Alt du behøver for at lære dansk

GRUNDIG OG DYBDEGÅENDE DANSKUNDERVISNING TILPASSET DIN HVERDAG

Vi har fokus på at give dig det nødvendige ordforråd og grammatiske indblik til at gå i gang med at bruge dansk i din hverdag. Kurset dækker::

 • Dansk på skrift og i tale – vi træner at lytte, læse, tale og skrive
 • Særligt fokus på samtale og udtale – vi øver os på de danske lyde, udtryk og vendinger
 • Dansk til hverdagen – vi tilpasser undervisningen til dine behov

Vores kurser for begyndere, som dækker niveauerne A1 og A2, skaber grundlaget for din videre læring. På niveauet øvet til avanceret fokuserer vi på at nuancere din sprogbrug, udvide dit ordforråd og træne ubesværet samtale.

Vi giver dig målrettet undervisning, der tager dig igennem de relevante sprogfærdigheder på dit niveau. Klasseundervisningen er skåret til, så du lærer det mest nødvendige. Der er særlig vægt på mundtlig dansk og udtale, som hurtigt gør dig i stand til at interagere med danskere.

Indtil videre har oplevelsen været helt fantastisk! Vores lærer er engageret og velforberedt og jeg er ikke længere nervøs. Jeg er bare begejstret og klar til at lære.

Julie Steffler

Vores undervisningsmetoder

DET SKAL VÆRE SJOVT AT LÆRE DANSK!

Deltagerne på et Danskkursus Standard kommer ofte direkte fra arbejde til dansk. Derfor skal undervisningen være sjov og varieret for at holde energiniveauet oppe.

Vi har mange års erfaring med at motivere og inspirere vores kursusdeltagere – også når klokken er mange og blodsukkeret lavt! 

Dette kursus er sjovt fordi:

 • Vi bruger quizzer, spil, film og musik til at afveksle undervisningen
 • Vi tager udgangspunkt i din hverdag og dit behov for dansk
 • Du lærer sammen med andre i et fællesskab!

Vi sørger for at skabe en hyggelig og uformel stemning i klasselokalet, så du lærer dine klassekammerater at kende. Sammen udforsker I det danske sprog og udveksler jeres erfaringer med at bruge sproget i praksis.

Vi elsker at undervise i dansk og den entusiasme skinner igennem på vores kurser! Det er vores fornemste opgave at lære dig dansk, når du har tid og på den sjoveste og mest effektive måde.

Læs mere

I vores online univers finder du:

 • selvrettende øvelser og quizzer
 • tekster og lytteøvelser
 • overblik over gennemgåede temaer og plan for fremtidig undervisning
 • forum for udveksling med andre kursusdeltagere
Lær dansk uden sidespring og omveje

Vil du vide mere om CEFR?

Vores rettesnor og din garanti for kurser og læringsmål hos Københavns Sprogcenter

Læs mere

Få mere information om kurset

Mere om danskkursus standard

En klar læreplan og individuel feedback

Alle vores kurser – også danskkursus standard – er bygget op om niveauerne i CEFR. På alle niveauer har vi klare læringsmål relateret til CEFR. Det sikrer, at du hele tiden kan følge med i, hvad målet med undervisningen er, og hvilket udbytte du kan forvente.

Din lærer har hele tiden fokus på læringsmålene og kan give dig feedback på, hvor hurtigt du lærer dansk. Du kan også få individuel tilbagemelding på, hvad du kan gøre for at blive endnu bedre alt efter, hvad dine personlige udfordringer er.

Du får et diplom efter hvert Danskkursus Standard, så du kan fremvise opnået niveau.

Selvstudier når det passer dig

Det skal være muligt at lære dansk, også selvom du har gang i mange andre ting samtidig. Du har sikkert ofte travlt på dit arbejde og samtidig skal der være tid til familier, venner og fritidsinteresser.

Du får adgang til vores online univers, hvor du kan finde ekstra materiale, som du kan bruge, når du har tid og lyst. Det er din mulighed for at opnå endnu hurtigere progression, end hvad der sker i klasselokalet.

I vores online univers finder du:

 • selvrettende øvelser og quizzer
 • tekster og lytteøvelser
 • overblik over gennemgåede temaer og plan for fremtidig undervisning
 • forum for udveksling med andre kursusdeltagere.

Vi anbefaler desuden, at du gør alt, hvad du kan for at bruge dansk i hverdagen! Du lærer meget hurtigere, hvis du prøver sproget af i praksis.

Krav til dig som kursusdeltager

Du skal tale engelsk og have gået i skole i mindst 12 år for at deltage i et Danskkursus Standard. Har du ikke det, kan vi anbefale dig FVU læsning i stedet.

Når du er startet på et Danskkursus Standard, stiller vi krav om aktiv deltagelse. Vi forventer, at du møder stabilt op til undervisningen, og at du bruger mindst to timer om ugen på hjemmearbejde. Det er nødvendigt for at du kan følge med og nå de ønskede læringsmål.

Har du ønsker endnu mere intensive undervisning, anbefaler vi dig i stedet at vælge vores intensive danskkursus, hvor de får flere lektioner og mere hjemmearbejde og selvstudier. Der er også mulighed for at vælge et online danskkursus, hvis du ofte er bortrejst, eller et danskkursus om lørdagen, hvis du har bedst tid i weekenderne.

Denne skole har en utrolig afslappet atmosfære og det betyder, at du lærer hurtigere. Læreren var virkelig nem at tale med og vi havde det sjovt sammen, hvilket gjorde noget, der er svært og skræmmende til en rar oplevelse.

Juan-Carlos Sanchez

Hvis du vil vide mere...

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til danskkursus standard er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon eller komme forbi vores kontor i åbningstiderne.

Kan du allerede noget dansk, men er usikker på dit niveau, kan du booke en tid til en gratis indplaceringstest hos vores studievejledere.

+45 33 21 31 31
adm@kbh-sprogcenter.dk
Læs mere i vores FAQ
kontakt os på e-mail

Other courses you would like

Danskkursus Standard