Dansk

 • Danskkursus lørdag

  Selvom det går stærkt, behøver det ikke at være kedeligt at lære dansk om lørdagen! Forvent et danskkursus i højt tempo og med varierende undervisning.

  View our courses Got any questions?

Danskkursus lørdag

Course information

På Københavns Sprogcenter kan du lære dansk om lørdagen. Du får intensiv danskundervisning hver lørdag formiddag kombineret med online materialer til selvstudier, når det passer dig. Dansk om lørdagen udbydes til alle niveauer.

ER KURSET NOGET FOR DIG?

 • Du har bedst tid til at lære dansk i weekenden
 • Du kan studere selvstændigt og målrettet
 • Du taler godt engelsk og har mindst 12 års skolegang bag dig

Hvis du allerede kan noget dansk, men er usikker på dit niveau, kan du booke en tid til en gratis placement test hos vores studievejleder.

ALTERNATIVER :  Online Danskkursus

Read more
 • Undervisningform:

  Klasseundervisning:

  • hurtig progression
  • aktiv involvering
  • kombineret med selvstudier
 • Antal deltagere:

  12 – 20 deltagere

 • Antal lektioner:

  A1-A2: 3 lektioner pr. uge. 24 lektioner pr. forløb
  B1-B2: 4 lektioner pr. uge. 16 lektioner pr. forløb

 • Antal dage:

  1 dag pr. uge

 • Forventet selvstudie:

  Min. 2 timer om ugen

 • Share:
tab image

Danskkursus med højt tempo og fleksibilitet

Hvad får du ud af dette kursus?

Deltagerne på vores lørdagskurser har ofte travlt i hverdagene med arbejde, studier og privatliv. Men om lørdagen møder vi friske og motiverede til danskundervisningen. Du skal således forvente et danskkursus med et højt tempo.

Vi prioriterer at lære så meget som muligt, når vi er samlet i klassen fremfor at repetere eller gennemgå dit hjemmearbejde. Til gengæld får du adgang til vores online univers, hvor du selvstændigt kan øve dig med vores online materialer og genopfriske det, du har lært.

Med Danskkursus Lørdag får du:

 • Målrettet klasseundervisning, så du hurtigt og effektivt lærer dansk
 • Adgang til online-materialer til selvstudier, når det passer dig
 • Et fleksibelt læringsforløb, hvor du selv kan skrue op og ned for intensiteten

Afvekslende og involverende undervisning

Danskundervisning med varierende og relevante metoder

Selvom det går stærkt, behøver det ikke at være kedeligt at lære dansk om lørdagen! Vi gør meget ud af at bruge varierende og relevante metoder, når vi underviser dig. Der skal lidt ekstra krydderi på undervisningen, når du bruger din weekend på et danskkursus.

Derfor inddrager vi aktuelle temaer og bruger byen omkring os i undervisningen. Vi lægger vægt på at tilpasse undervisningen til de sproglige behov, du og dine holdkammerater oplever i hverdagen. Du vil møde en stor variation af temaer og forskellige arbejdsformer, der involverer dig aktivt i undervisningen.

Endelig sørger vi får, at I lærer hinanden godt at kende, så I kan drage nytte af hinandens erfaringer. Det er sjovt at lære dansk i et fællesskab!

Du får adgang til vores online univers, hvor du finder materialer, som du selvstændigt kan bruge til at øve dig og genopfriske det lærte. Her finder du bl.a.:

 • undervisningsplan for hver lørdagssession
 • selvrettende opgaver
 • tekster, lytteøvelser og udtaletræning
 • quizzer, relevante apps og links
Lær dansk uden sidespring og omveje

Vil du vide mere om CEFR?

Vores rettesnor og din garant for kurser og læringsmål hos Københavns Sprogcenter

Læs mere

Få mere information om kurset

Mere om dansk om lørdagen

Tydelige læringsmål og kvalificeret instruktion

Vi tilbyder danskkurser om lørdagen på alle niveauer, hvad enten du er begynder, godt i gang eller øvet. Alle vores kurser tager udgangspunkt i niveauer og sprogkompetencer i CEFR. Vi bruger CEFR som rettesnor for at stille relevante læringsmål for hvert kursus og undervisningsgang.

Vores undervisning har således hele tiden tydelige mål for, hvad du skal kunne, når du færdiggør et kursus. Undervejs i kurset vurderer læreren kontinuerligt, hvor langt du er kommet i forhold til målene, og kan give dig feedback på, hvad du kan gøre for at blive bedre.

Vores online-univers rummer øvelser og materialer til alle niveauer og discipliner, og din lærer kan udpege præcis hvilke opgaver, som vil være gode for dig.

Når du afslutter et Danskkursus om lørdagen, får du et diplom på det gennemførte kursusforløb. Også her henviser vi til CEFR, hvilket gør det forståeligt for potentielle arbejdsgivere, uddannelsesinstitutioner og andre, på hvilket niveau du har modtaget undervisning.

Krav til dig som kursusdeltager

Når du tilmelder dig et Danskkursus om lørdagen, stiller vi krav om, at du taler godt engelsk og har mindst 12 års skolegang bag dig. Undervisningen foregår så vidt muligt på dansk. Engelsk bruges i begrænset omfang til vanskeligere instruktioner og vigtige informationer.

Vi forventer desuden, at du møder stabilt op til undervisningen. Med kun én ugentlig undervisningsgang går du glip af meget, når du er fraværende. Desuden skal du bruge mindst to timer om ugen og gerne mere på hjemmearbejde og selvstudier for at få det ønskede udbytte af kurset.

Danskkursus om lørdagen er for dig, der kan studere selvstændigt og målrettet. Klasseundervisningen er intens og går hurtigt frem, så du skal være indstillet på at tage ansvar for egen læring. 

Du kan tage hele din danskundervisning om lørdagen. Eller du kan vælge et enkelt eller to danskkurser om lørdagen og derefter skifte til en anden kursustype, alt efter hvad der passer bedst ind i din aktuelle livsstil.

Hvis du vil vide mere...

KONTAKT OS HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til danskkursus lørdag, kan du måske finde svaret i vores FAQ. Du er også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon eller komme forbi vores kontor i åbningstiderne.

Kan du allerede noget dansk, men er usikker på dit niveau, kan du booke en tid til en gratis placement test hos vores studievejledere.

+45 33 21 31 31
adm@kbh-sprogcenter.dk
e-mail til Københavns Sprogcenter

Other courses you would like

Danskkursus lørdag