Københavns Sprogcenter

Københavns Sprogcenter har undervisning af høj kvalitet.
Du kan altid finde et kursus, som passer dig.  

Fra 1. august bliver Københavns Sprogcenter en del af Studieskolen.

Fra 1. august bliver Københavns Sprogcenter en del af Studieskolen.

Begge sprogskoler er kendt for at tilbyde danskundervisning af høj kvalitet, og det fortsætter naturligvis, når Københavns Sprogcenter bliver til Studieskolen.

Studieskolen underviser på flere adresser i København, nemlig Borgergade og Vognmagergade i indre by samt Hejrevej i Nordvest og fra 1. august i Valdemarsgade på Vesterbro.

Se flere af Studieskolens danskkurser her: https://www.studieskolen.dk/da/dansk

FVU på Københavns Sprogcenter

Gratis undervisning i dansk, matematik, digital og engelsk

På Københavns Sprogcenter underviser vi tosprogede i:

  • FVU Dansk
  • FVU Matematik
  • FVU Digital
  • FVU Engelsk

På FVU Dansk får du undervisning i at læse, skrive og stave på dansk. Du får et større ordforråd og bliver bedre til at bruge dansk i din hverdag. Før du kan starte, skal du til en gratis screening.

På FVU Matematik arbejder du med matematik, du møder i din hverdag. Du arbejder fx med mål og vægt, procent, statistik og geometri. Vi har fokus på de danske ord, man bruger i matematik. Før du kan starte, skal du til en gratis screening.

Når du har bestået FVU Dansk trin 4 og FVU Matematik trin 2, kan du søge ind på en erhvervsuddannelse.

På FVU Engelsk er der fokus på at blive bedre til at tale og forstå engelsk i fritiden og på jobbet. Du lærer også at læse og skrive på engelsk. I undervisningen arbejder vi med emner, som du møder på dit arbejde og i din hverdag.

På FVU Digital får du praktisk erfaring med at bruge smartphone, computer og tablet. Du lærer at bruge hjemmesider og apps, der hjælper dig med at løse opgaver i din hverdag på job og i fritiden.

Find et FVU-kursus

Hvis du vil vide mere ...

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til et af vores danskkurser er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon eller komme forbi vores kontor i åbningstiderne.

+45 33 21 31 31
adm@kbh-sprogcenter.dk
e-mail til Københavns Sprogcenter