Pre-arrival danskundervisning

Danskundervisning til medarbejdere i udlandet

Med online danskundervisning kan I som virksomhed tilbyde kommende medarbejdere at igangsætte onboarding processen allereden inden den nye medarbejder er begyndt på arbejdspladsen. Det giver godt mulighed for at den enkelte for at etablere sig tidligt og ikke mindst virker arbejdspladsen som et seriøst og imødekommende sted, der kerer sig om sine medarbejdere alvorligt.

Desuden tilbyder indtil flere internationale virksomheder deres medarbejdere i udlandet danskundervisning som en fast del af deres personalepolitik, hvilket skaber en sammenhængskraft på tværs af landegrænser. 

Mulighed 1 - Almindelige onlinehold

Da vi har både morgen- og eftermiddagshold kan de fleste af vores onlinehold kombineres med alverdens tidszoner. Vi er vant til at have kursister på holdene, som sidder i USA, Polen, Italien m.fl. Læs mere om vores onlinekurser.

Mulighed 2 - Individuelt forløb

Alle vores skræddersyede forløb kan tilrettelægges efter den enkeltes behov, og derfor kan vi sagtens etablere et online forløb med kursister i udlandet. Vi bruger Zoom til vores undervisning, og efter lockdown under Covid-19 er alle vores undervisere blevet professionelle online-brugere, så alle er i trygge hænder. Læs mere om individuelle forløb. 

Mulighed 3 - Gruppe undervisning online

Hvis flere medarbejdere befinder sig i udlandet eller en udenlandsk medarbejder ønsker at tilslutte sig et online undervisningsforløb med resten af kollegerne, er det intet problem for os. Læs mere om gruppeundervisning. 

Kontakt os for yderligere information

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst en besked