Pre-arrival danskundervisning

Fra 1. august bliver Københavns Sprogcenter en del af Studieskolen.

Begge sprogskoler er kendt for at tilbyde danskundervisning af høj kvalitet, og det fortsætter naturligvis, når Københavns Sprogcenter bliver til Studieskolen.

 

Studieskolen har også et af Danmarks største tilbud indenfor fremmedsprog og deres erhvervsafdeling har stor erfaring med skræddersyede kurser til erhvervslivet. 

 

Studieskolen underviser på flere adresser i København, nemlig Borgergade og Vognmagergade i indre by samt Hejrevej i Nordvest og fra 1. august i Valdemarsgade på Vesterbro.

 

 Vil du booke et kursus eller høre mere? Kontakt Studieskolen på 33 18 79 40, eller se mere her: https://www.studieskolen.dk/da/erhverv

Danskundervisning til medarbejdere i udlandet

Med online danskundervisning kan I som virksomhed tilbyde kommende medarbejdere at igangsætte onboarding processen allereden inden den nye medarbejder er begyndt på arbejdspladsen. Det giver godt mulighed for at den enkelte for at etablere sig tidligt og ikke mindst virker arbejdspladsen som et seriøst og imødekommende sted, der kerer sig om sine medarbejdere alvorligt.

Desuden tilbyder indtil flere internationale virksomheder deres medarbejdere i udlandet danskundervisning som en fast del af deres personalepolitik, hvilket skaber en sammenhængskraft på tværs af landegrænser. 

Mulighed 1 - Almindelige onlinehold

Da vi har både morgen- og eftermiddagshold kan de fleste af vores onlinehold kombineres med alverdens tidszoner. Vi er vant til at have kursister på holdene, som sidder i USA, Polen, Italien m.fl. Læs mere om vores onlinekurser.

Mulighed 2 - Individuelt forløb

Alle vores skræddersyede forløb kan tilrettelægges efter den enkeltes behov, og derfor kan vi sagtens etablere et online forløb med kursister i udlandet. Vi bruger Zoom til vores undervisning, og efter lockdown under Covid-19 er alle vores undervisere blevet professionelle online-brugere, så alle er i trygge hænder. Læs mere om individuelle forløb. 

Mulighed 3 - Gruppe undervisning online

Hvis flere medarbejdere befinder sig i udlandet eller en udenlandsk medarbejder ønsker at tilslutte sig et online undervisningsforløb med resten af kollegerne, er det intet problem for os. Læs mere om gruppeundervisning.