Partnere

Vores samarbejdspartnere

Københavns Sprogcenter indgår løbende særlige aftaler med faglige organisationer, interesseorganisationer og virksomheder, som giver gode muligheder og fordele for både vores kunder og os.

Her kan du se et udvalg af vores samarbejdspartnere og partnerskaber:

Onboarding 2 Denmark

Onboarding 2 Denmark hjælper din virksomhed med at onboarde jeres nye medarbejder, så I kan fokusere på at få den nye medarbejder i gang med det vigtigste: at starte på sit nye arbejde. Vi supporterer med rekruttering, forventningsafstemmende samtaler, arbejdstilladelse/EU bevis, CPR.nr., NemID, E-boks, Bankkonto.

Settwell Relocation

Settwell Relocation er en virksomhed som tilbyder Relocation services til virksomheder der ansætter medarbejdere fra udlandet her til Danmark. Vi tilbyder omfattende tjenester, der dækker alle de praktiske og menneskelige aspekter af processen med at sikre den bedst mulige flytning for kommende medarbejdere og deres evt. medfølgende familier.

Globally Local

Globally Local hjælper expats og globale danskere med at integrere sig i Danmark, samtidig med at hjælpe de danske og globale organisationer i Danmark med at blive mere attraktive for internationale talenter. Globally Local opnår dette ved at arbejde med organisationer i den private- og offentlige sektor samt uddannelsessektoren. Her tilbydes en bred vifte af ydelser til at hjælpe og forbedre diversity management, bæredygtig integration og internationaliseringsmål.