Handelsbetingelser

Persondatapolitik

Det er vores klare mål at beskytte informationer i henhold til gældende lovgivning og at have åbenhed omkring vores behandling af personlige oplysninger. I nedenstående beskriver vi hvordan vi indsamler, bruger og opbevare personoplysninger.

Læs mere om vores persondatapolitik

Tilmelding til danskkursus

Din tilmelding er som udgangspunkt personlig og bindende.

Betaling af kursusafgiften skal være sket, før vi sætter dig på et hold.

Tilmelding til kurset skal ske i god tid inden kursusstart. Du vil herefter modtage bekræftelse via e-mail.

Ved overtegning eller aflysning får du tilbud om førstkommende ledige plads på et tilsvarende hold. Kursister vil blive optaget på hold efter tilmeldingsdato.

Afmelding til danskkursus

Du kan afmelde dig et kursus inden afmeldingsfristens udløb 14 dage før kursusstart. Du får kursusafgiften retur, dog opkræves et administrationsgebyr på 300 kr.

Afmelder du dig senere end 14 dage før kursusstart, kan vi ikke refundere kursusafgiften.

Du kan foretage afmelding skriftligt til adm@kbh-sprogcenter.dk.

Ønsker du i stedet at flytte kursus, skal dette meddeles os inden for de 2 første mødegange. Hvis du flytter kursus, skal forskellen i kursusafgiften betale/tilbagebetales.

Betaling af danskkursus

Tilmelding og betaling foregår via vores hjemmeside www.kbh-sprogcenter.dk.

Prisen for hvert kursus er anført ved de enkelte kursusbeskrivelser. Køber du et kursus som privatperson, er prisen ikke momspligtig, og prisen på hjemmesiden er gældende. Køber du som firma til en eller flere medarbejdere, er prisen momspligtig og skal tillægges 25%.

Kontakt administrationen for yderligere information og alternativer til betaling via hjemmesiden.

Forbehold for ændringer

I tilfælde af overtegning, forbeholder vi os ret til at henvise de senest tilmeldte deltagere til et andet eller senere kursus.

Hvis deltagerantallet omvendt bliver mindre end påkrævet, forbeholder vi os ret til at udskyde eller aflyse kurset.

Vi forbeholder os ret til at udskifte underviseren på det enkelte hold før kursusstart og undervejs i forløbet.

Vi forbeholder os til enhver tid (også undervejs i et kursus) ret til at ændre afholdsformen for et kursus fra et fysisk fremmødekursus til et online kursus. Dette kan ske i tilfælde af force majeure (f.eks. sygdomsepidemi, pandemi). Så længe det faglige indhold på kurset er det samme, giver det således ikke ret til kompensation, hvis afholdelsesformen ændres fra fysisk fremmødekursus til online kursus.