Om os

MANGFOLDIGHED OG INKLUSION PÅ KØBENHAVNS SPROGCENTER

Det kræver mere end god undervisning…

…at blive en af de foretrukne sprogskoler i København

Med mere end 6.000 studerende årligt er vi et populært valg blandt udenlandske statsborgere i hovedstadsområdet.

Vores studerende repræsenterer mange nationaliteter, sprog og kulturer, hvilket giver vores skole en mangfoldighed, som vi værner om.

Dansk sprogskole i København

DIN SPROGPARTNER I HOVEDSTADEN

Københavns Sprogcenter blev etableret i 1992 og har dermed mere end 25 års erfaring i undervisning i dansk som andetsprog.

Vores sprogskole er livlig og kreativ og støtter dig, mens du lærer dansk. Vi sætter en ære i at være et inkluderende fællesskab af mennesker fra hele verden med forskellige baggrunde og i alle aldre.

På trods af forskelligheden blandt vores studerende er der alligevel en række vigtige fællesnævnere. Alle vores studerende har forladt deres hjemland og valgt at bosætte sig i Danmark. Og alle er motiverede for at lære om dansk sprog og kultur.

Hvorfor vælge et danskkursus hos os?

Sådan lærer du dansk hos Københavns Sprogcenter

Først og fremmest er det vores mål at skabe et miljø, hvor studerende og ansatte føler sig hjemme, og hvor vores studerende kan trives og få succes både i forhold til det danske samfund, og når det gælder deres danskundervisning.

Når du lærer dansk hos Københavns Sprogcenter, vil du:

  • udvikle dine danske læse-, skrive-, lytte- og talefærdigheder
  • blive undervist af dygtige og engagerede dansklærere
  • få nye venner og styrke dit sociale netværk
  • lære om dansk kultur og samfund

Med en unik og holistisk læringsoplevelse i et imødekommende miljø arbejder vores lærere og øvrige ansatte for at bevare vores position som en af de foretrukne danske sprogskoler for udenlandske statsborgere.