Digitale platforme

LÆR MERE OM VORES DIGITALE PLATFORME

Lær mere om vores digitale platforme

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som kursist på Københavns Sprogcenter.

Som kursist  er du en del af vores digitale univers. Vi bruger digitale værktøjer for at støtte dig i din læring, og for at gøre det nemmere og mere fleksibelt for dig at få adgang til vigtige informationer.

For at hjælpe dig med at lære dansk og støtte dig som kursist på Københavns Sprogcenter, får du adgang til en række forskellige digitale platforme.

NB! Vi har sendt dig en e-mail med information.   

Få adgang og lær mere om vores digitale platforme 

 • KS-Intra (Intranet)

  Vores skole har også et intranet for kursister. Ks-intra er et centralt redskab. Her finder du dit hold, kursusprogrammet, online træningsmuligheder, opgaver, aktuelle informationer og materialer fra din lærer. 

  Kom godt i gang med KS-Intra

  Log på KS-Intra

 • KS-Intra mobil app (Moodle Mobile)

  Moodle, som er systemet bag KS-Intra, har også udviklet en app. Det er således ikke skolens egen app, men den kan bruges til at vise ks-intra på telefonen.

  Kom godt i gang med Moodle Mobile

  Download fra iTunes og Google Play

 • User Management System (UMS)

  UMS holder styr på dine personlige oplysninger. Du kan til enhver tid se og rette dem. Du skal også bruge UMS, hvis du gerne vil bruge et andet passwordsystem: UNI-login, som giver dig adgang til andre tjenester. Derimod har du ikke brug for UMS for at logge på vores intranet, ks-intra. 

  Kom godt i gang med UMS

  Log på UMS