Hvorfor vælge Københavns Sprogcenter?

Med mere end 25 års erfaring er vi en af de foretrukne sprogskoler i København

Danskkurser af høj kvalitet

Københavns Sprogcenter er stolte af at tilbyde danskundervisning af høj kvalitet til det stigende antal udlændinge, der bor, arbejder, studerer og lever i Storkøbenhavn.

Derfor ved vi, at det er meget forskelligt, hvordan hvert individ lærer dansk, og hvornår der opstår udfordringer i læringen. Vi har års erfaring med at differentiere vores undervisning efter den enkelte kursusdeltagers indlæringsevne, personlige præferencer og motivation.

Vi ved dog også, at der er nogle problemstillinger, som rigtig mange udlændinge oplever, når de forsøger at falde til i Danmark og med det danske sprog. Vi kan derfor forberede dig på nogle af de dilemmaer, som du vil møde som ny i København. At lære et nyt sprog er en proces, som på mange måder er uforudsigelig, men med os som din sparringspartner, kan du være sikker på, at processen bliver så effektiv og behagelig som muligt.

Kompetence og professionalisme

Erfaren sprogskole med dygtige og engagerede lærere

Vi er en erfaren sprogskole med dygtige og engagerede lærere. Alle vores lærere er uddannede i dansk som andet sprog og brænder for netop dette fag. Mange af dem har skrevet lærerbøger og bidraget til udviklingen af sprogområdet gennem årtier og alle er de vilde med at gøre en forskel for vores kunder.

Vores produkter og kurser er udviklet på baggrund af vores 25 års erfaring og med afsæt i internationale standarder for sprogundervisning. Vi anvender den fælles europæiske referenceramme for sprogfærdigheder (CEFR), som gør det muligt for dig at gennemskue, hvilket niveau hvert kursus bringer dig op på.

Undervisning tilpasset dine behov

Målrettet og fokuseret

Vores kunder er forskellige på alle tænkelige parametre, og vi bestræber os derfor på at have et bredt udvalg af kurser, som imødekommer forskelle i behov og personlighed.

Danskundervisning er sjældent den eneste aktivitet på programmet. De fleste af vores kunder ønsker at lære dansk parallelt med et aktivt arbejds- og fritidsliv. Derfor er der mange muligheder for at tilrettelægge din danskundervisning, så den kan passe ind i netop din hverdag:

  • Vi underviser seks dage om ugen, og du kan vælge mellem formiddags- og aftenundervisning.
  • Alle vores kursusdeltagere får adgang til vores online univers, hvor du kan finde øvelser, quizzer, lytteøvelser og meget andet, så du kan øve dig på dansk præcis, når det passer dig
  • Vi har både kurser, der henvender sig til dig, som ønsker meget tid med din lærer og dig, der foretrækker selvstudier

Vi lægger vægt på løbende at give dig individuel feedback, så du kan følge med i din progression, og vi kan tilpasse læringsmålene, som du ønsker det.

Sprogkompetencer der hjælper dig i hverdagen

Målrettet og fokuseret

Vores undervisning tager udgangspunkt i din hverdag i Danmark. Samtidig med at vi giver dig danskfærdigheder, hjælper vi dig til at forstå det danske samfund og kultur og støtte dig i at skabe relationer og finde fodfæste i København.

Uanset om du lige er ankommet, eller du har boet her i flere år, vil der være ting, der undrer dig, og nuancer i sproget, som forvirrer. Vi er din indgang til at forstå det hele bedre!

Vi lægger vægt på, at vores kurser ikke foregår bag lukkede døre. Vi inddrager altid vores kursusdeltageres ønsker og interesser i undervisningen. Danskundervisningen skal tage afsæt i tidens tendenser og de konkrete behov, du har som ny i Danmark.

Det prøver vi at gøre ved at inddrage kunst og kultur og drøfte aktuelle emner i undervisningen. Vi supplerer undervisningsmaterialet med avisartikler, film, musik, tv-programmer, ugeblade og lignende, som gør vores kurser virkelighedsnære og vedkommende.

Find det rigtige danskkursus hos Københavns Sprogcenter

Kvalitetssikring og evaluering

Vi arbejder konstant på at forbedre vores undervisning

Vi arbejder konstant på at forbedre vores undervisningsmetoder, materialer og kundeservice. Derfor er vi meget optagede af, hvordan deltagerne på vores kurser oplever os.

Når du starter på et kursus, sender vi dig et survey, som spørger dig til dine forventninger. På samme måde vil du få tilsendt et evalueringsskema, når et kursus slutter. Disse tilbagemeldinger er altafgørende for, at vi kan blive ved med at levere relevant og tidssvarende danskundervisning af høj kvalitet.

Vi evaluerer vores undervisning på alle niveauer – lige fra tilmeldingsprocedure til afsluttende diplomer og det udbytte, du som deltager går her fra med.

25 års erfaring

Københavns Sprogcenter har undervist i dansk som andet sprog i mere end 25 år. Vi har haft det store privilegium at undervise tusindvis af meget forskellige mennesker fra snart sagt alle verdens lande.

Indtil 2018 underviste vi i dansk i henhold til Danskuddannelsesloven. Da Københavns Kommune valgte at afbryde kontrakten med os og i stedet vælge nye leverandører, etablerede vi os som kursusvirksomhed på private vilkår. Vi er slet ikke færdige med at undervise i dansk, og vi føler, at vi fortsat har meget at byde på!

Vores baggrund som leverandør til Københavns Kommune giver os den fordel, at vi kender hele markedet for danskundervisning indgående. Som nyankommen kan det være lidt af en jungle at finde frem til det rigtige danskkursus, men vi står klar til at vejlede dig om dine muligheder.