Gratis danskundervisning i København

Hvem kan modtage gratis danskundervisning på Københavns Sprogcenter?

Hvis du flytter til Danmark som udenlandsk statsborger, har du normalt ret til gratis danskundervisning i tre til fem år på en sprogskole af eget valg.

I København kan du vælge mellem flere forskellige sprogskoler, der alle tilbyder gratis danskundervisning mod depositum. For at lære dansk hos Københavns Sprogcenter skal du:

  • være min. 18 år gammel
  • bo i Danmark
  • have et cpr-nummer

Før du kan begynde på en danskuddannelse hos os, skal du have en henvisning fra din kommune eller dit lokale jobcenter. Vi kan hjælpe dig med at få en henvisning.

Hvis du bor i København

Danskundervisning er gratis mod depositum for de fleste nytilkommere, hvis du har et cpr-nummer og en folkeregisteradresse i Danmark. Der kan dog være forskellige regler fra kommune til kommune. Du skal have en henvisning fra din kommune eller dit jobcenter. Vi kan hjælpe dig med at få henvisningen.

Hvis du ikke bor i København

Hvis du bor i en anden kommune end København, kan du stadig modtage gratis danskundervisning, men du vil muligvis selv skulle indhente en henvisning fra din kommune. Kontakt os for at høre nærmere.

Hvis du ikke bor i Danmark

På nuværende tidspunkt tilbyder vi desværre ikke gratis undervisning i dansk, hvis du bor uden for Danmark. Forbereder du dig på et ophold i Danmark, anbefaler vi, at du venter indtil du har modtaget dit cpr-nummer før du kontakter os.

Henvisning

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med henvisning...

Kontakt vores kontor for at høre mere om, hvordan du kan lære dansk hos Københavns Sprogcenter eller få hjælp til at få en henvisning fra din kommune.

Tilmeld dig dansk - det er gratis

Ønsker du at tilmelde dig et af vores danskkurser, skal du komme ind til en personlig samtale for at sikre, at du er berettiget til gratis danskundervisning.

Du kan få en tid til en personlig samtale ved at tilmelde dig dansk her på hjemmesiden.

Tilmeld dig dansk - det er gratis

Nye hold starter hver måned!

Tilmeld dig