IT i danskundervisningen

Ny teknologi i dansk sprogundervisning

Hos Københavns Sprogcenter tror vi på, at en kvalificeret brug af ny teknologi i kombination med dygtige lærere og effektiv pædagogik, vil støtte og styrke den sproglige udvikling.

IT og ny teknologi på Københavns Sprogcenter

IT og ny teknologi spiller en vigtig rolle i danskundervisningen hos Københavns Sprogcenter. Vi tror nemlig på, at en kvalificeret brug af ny teknologi i kombination med dygtige lærere og effektiv pædagogik, vil støtte og styrke din sproglige udvikling.

Samtidig prioriterer vi en løbende udvikling af digitale mål, indhold og metoder for dermed fortsat at kunne bevare den høje kvalitet i din læringsoplevelse.

Vores klasselokaler er alle udstyret med interaktive whiteboards og den nyeste læringsteknologi designet til at forbedre din danskundervisning. Tablets bliver benyttet til udtaletræning samt i klasseværelserne, når det er relevant for undervisningen.

Vi støtter dig og din sproglige udvikling ved brug af:

  • digitale undervisningsmetoder og læremidler
  • virtuelle klasseværelser og online fællesskaber
  • udstyr til video og lydoptagelse
  • gratis trådløst netværk og studieværksted med adgang til computere

København Sprogcenter tilbyder gratis internetadgang til alle studerende, enten via WIFI, hvis du medbringer din egen bærbare computer eller tablet eller i vores studieværksted. Du kan finde koden til netværket i vores velkomstfolder eller du kan spørge på kontoret.

Tilmeld dig dansk

Nye holder starter hver måned

Tilmeld dig