Intensivt online danskkursus

Fleksibelt og intensivt online danskkursus

På Københavns Sprogcenter kan du lære dansk næsten uden faste mødetider. Vi tilbyder et intensivt og yderst effektivt online danskkursus. Ved at kombinere fleksibiliteten fra online undervisning med læringsudbyttet fra traditionel undervisning, bliver du lynhurtigt bedre til dansk.

Er dette kursus noget for dig?

- For dig der har brug for fleksibilitet og kan studere selvstændigt
- Du taler engelsk og har min. 12 års skolegang
- Du er forberedt på op til 7 timers selvstudier hver uge

Kort kursusbeskrivelse

- 36 lektioner og 12 ugers varighed pr. kursusforløb
- En ugentlig video-session kl. 17 - 19.30
- 10 - 14 deltagere pr. hold

>> Se kursus startdatoer <<

Intensivt online danskkursus

(Pris pr. kursusforløb)
kr.
Prisen inkluderer

Vores læseplan kræver, at du låner eller køber en angiven lærebog. Det er muligt at låne eller købe lærebogen hos os til en reduceret pris.

Du får adgang til:

 • øvelser, videoer, eksempler og undervisning
 • adgang til vores digitale platform
 • kursusmateriale
 • Office 365
 • online ordbog
 • andre online værktøj

 Uden depositum og klippekort og med ubegrænset uddannelsesret

 Fleksibilitet til at holde pause og skifte mellem forskellige kursustyper alt efter din aktuelle livsstil, og hvad der passer bedst til dit temperament

 Optagelse kræver minimum 12 års skolegang og gode engelskkundskaber

 Vores undervisning tager udgangspunkt i dine behov og er ikke bundet op på en fastlåst modultest

Fleksibelt og intensivt online danskkursus

På Københavns Sprogcenter kan du lære dansk næsten uden faste mødetider. Vi tilbyder et intensivt og yderst effektivt online danskkursus. Ved at kombinere fleksibiliteten fra online undervisning med læringsudbyttet fra traditionel undervisning, bliver du lynhurtigt bedre til dansk.

Vi tilbyder online kurser på alle niveauer – fra begynder til avanceret. Med et intensivt online danskkursus får du:

 • En fleksibel løsning, så dansk kan kombineres med et travlt og omskifteligt arbejdsliv
 • Kompetent og målrettet instruktion af en erfaren dansklærer
 • Et intensivt kursus, som sikrer dig hurtig progression.

Et online danskkursus er for dig, som ikke kan møde på sprogskolen hver uge. Du rejser måske ofte, eller har skiftende arbejdstider. Samtidig er du topmotiveret for at lære dansk og kan studere selvstændigt og disciplineret. Du skal forvente at bruge 7-10 timer på selvstudier hver uge.

Tempoet er højt, og du træner alle de sproglige discipliner: tale, lytte, læse og skrive. Vi giver dig adgang til relevante materialer i vores online-univers, så du selv kan skrue ekstra op for dansk i perioder, hvor du har god tid – eller begrænset tålmodighed.

Til at begynde med var jeg bange for, at online dansk ikke ville være lige så intensivt som traditionel danskundervisning. Heldigvis fungerede online rigtig godt for mig, så jeg gennemførte danskuddannelsen online modul 1 til fem uden pauser.

Alexandra

Intensiv online learning

Vores intensive online danskkurser benytter moderne undervisningsmetoder. Du får kvalificeret og effektiv instruktion og vejledning af din lærer via online video-sessions og supplerer denne undervisning med selvstudier.

Som kursusdeltager får du adgang til vores online-univers, hvor du kan følge undervisningsplanen og finde relevante materialer til selvstændigt at øve dig og repetere dansk. 

Tilmeld dig

Vores online-univers rummer:

 • Al information om dit hold inklusiv undervisningsplaner, holddeltagere og afleveringer
 • Selvrettende opgaver og individuel feedback på afleveringer fra din lærer
 • Tekster og lytteøvelser på alle niveauer
 • Quizzer og andre opgaver til repetition
 • Relevante links, apps og lignende

Med kombinationen af kompetent vejledning fra din dansklærer med materialer til selvstudier, gør det muligt for dig at planlægge dit læringsforløb. Du kan fordybe dig i netop de discipliner, som kræver mest af dig, og din lærer kan udpege de mest relevante materialer og opgaver for dig.

Videosessions

Videosessions og seminarer

På den ugentlige videokonference gennemgår din lærer ugens emner og opgaver, og du og dine holdkammerater får live-øvelser, som I kan udføre via webcam. Der er mulighed for at stille spørgsmål mundtligt eller via chat.

De mundtlige kompetencer udvikles bedst, når vi kommunikerer ansigt til ansigt. Derfor lægger vi vægt på, at du og dine holdkammerater møder hinanden online en gang om ugen og øver jeres udtale og samtale i fællesskab. 

Krav til dig, der deltager på et online danskkursus

Krav til dig, der deltager på et online danskkursus

Et online kursus er ikke en nem løsning. Det er belejligt at kunne deltage i undervisning uanset hvor du befinder dig, men det fordrer, at du tager ansvar for egen læring. Du skal deltage stabilt i undervisningen og afsætte tilstrækkelig tid til selvstudier.

At deltage i et intensivt online danskkursus kræver:

 • at du har et headset, en god computer med webcam samt en stabil internetopkobling
 • at du deltager i den ugentlige videokonference og i den månedlige klasseundervisning
 • at du bruger mindst 7 timer om ugen og gerne mere på selvstudier via vores online-univers
 • du indleverer opgaver til aftalt tid

Til gengæld kan du forvente at lære dansk hurtigt og effektivt – og få brugt dit dansk i praksis med dine online-holdkammerater.

Har du ikke de fornødne IT-kompetencer eller disciplin til at gennemføre et online kursus, kan vi altid tilbyde dig et traditionelt danskkursus, med én eller flere ugentlige mødegange her på sprogskolen. Se vores kurser og priser.

Det er helt naturligt for mig at studere online og det passer til min livsstil. Alle med et hektisk arbejdsliv og skiftende arbejdstider ved, hvor hårdt det kan være er gå i skole to eller tre gange om ugen.

Jeg elsker at lære dansk online, fordi jeg selv kan vælge, hvornår der er tid til hjemmearbejde og opgaver

Camelia

Tydelige læringsmål og kvalificeret instruktion

12 ugers intensivt online forløb

Online-undervisning er endnu mere intensiv og fokuseret end de mere traditionelle danskkurser. Derfor er det afgørende, at der er et tydeligt mål med alle aktiviteter, så tiden bruges bedst muligt.

Alle vores dansklærere er uddannet i dansk som andetsprog. Din lærer på et intensivt online danskkursus har desuden solid erfaring med at undervise online og bruge digitale metoder og materialer.

Intensivt online danskkursus - forløb oversigt

Vores kurser er korte og målrettede. Det betyder, at du i løbet af dit undervisningsforløb kan skifte mellem forskellige kursustyper alt efter din aktuelle livsstil, og hvad der passer bedst til dit temperament.

Du kan altså tage flere online kursusforløb i træk eller gennemføre et enkelt kursusforløb, når du har tid og energi til danskundervisning.

Kursusforløb for begyndere
Begynderkurser
pris
Kursusforløb for begyndere A1 (svarer til DU3 modul 1)2,398 kr.
Kursusforløb for avancerede begyndere A2 (svarer til DU3 modul 2)2,398 kr.
Kursusforløb for øvede
Kursusforløb for øvede

pris

Kursusforløb for let øvede B1.A (svarer til DU3 modul 3)2,398 kr.
Kursusforløb for øvede B1.B (svarer til DU3 modul 4)2,398 kr.
Kursusforløb for rutinerede
Kursusforløb for rutinerede

pris

Kursusforløb for rutinerede B2 (svarer til DU3 modul 5)2,398 kr.
CEFR - Den Fælles Europæiske Referenceramme for Sprog

Vores onlinekurser udbydes på alle niveauer og tager alle udgangspunkt i CEFR. Din lærer lægger en undervisningsplan med udgangspunkt i, hvilke sprogkompetencer der skal tillæres på dit niveau. Læreren tilpasser løbende undervisningen til dig og dine holdkammerater, men holder sig altid læringsmålene for øje. Det er din sikkerhed for, at alt der gennemgås i undervisningen er relevant, og at du når det ønskede niveau.

Når du afslutter et online danskkursus, får du – hvis du har fulgt med og opnået de opsatte mål – et diplom på dit niveau. Dette diplom tager også udgangspunkt i CEFR og er derfor genkendeligt af arbejdsgivere, uddannelsesinstitutioner og lignende.

Spørgsmål til Intensivt online danskkursus

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon eller komme forbi vores kontor i åbningstiderne.

Vores danskkurser

Læs mere om vores danskkurser

Læs mere