Intensivt dansk med valgfag

Intensivt dansk med valgfag på Københavns Sprogcenter

Sæt turbo på din danskuddannelse med intensivt dansk og valgfag på Københavns Sprogcenter. Du kan vælge nye valgfag 4 gange årligt, så du får mulighed for at prøve flere forskellige fag, mens du lærer dansk.

Sæt dit eget præg på din danskuddannelse

Som kursist på Københavns Sprogcenter kan du supplere din danskundervisning med forskellige valgfag. Vores valgfag er intensive og kan sætte turbo på din danskuddannelse.

Nye intensive danskkurser

Vores valgfag udgår og i stedet for introducerer Københavns Sprogcenter en række nye intensive kurser. Mere information følger.

Intensivt dansk eller…?

Skræddersy din danskudannelse med valgfag

Du kan vælge nye valgfag 4 gange årligt, så du får mulighed for at prøve flere forskellige fag, mens du lærer dansk.

Du vælger selv om du vil tilmelde dig et valgfag – eller slet ingen. Du kan vælge et valgfag, der er særlig relevant for din sproglige udvikling eller bare vælge ud fra din egen interesse. På den måde kan du skræddersy din danskuddannelse meget præcist – alt efter dine behov og ønsker.

Vælg mellem valgfag, der støtter og styrker dig, når du lærer dansk:

Mundtlig dansk 1 for begyndere

Når du lærer dansk, er det vigtigt at du bruger sproget aktivt, ofte og i mange forskellige situationer. I mundtlig dansk for begyndere øver vi at forstå og tale med andre.

Vi arbejder også med udtale og ordforråd og giver dig en god introduktion til det danske sprog. Vi træner dansk samtale og monolog på et niveau, der passer dig og styrker dit mundtlige dansk med øvelser, lege og rollespil.

Mundtlig dansk for begyndere er målrettet kursister på:

  • danskuddannelse 2 modul 1-3 
  • danskuddannelse 3, modul 1-2 

Danskuddannelse 2 - alle hold foregår på Flæsketorvet 60, onsdag kl. 12.45 til 15.15. Start onsdag den 9. november til den 14. december 2016.

Danskuddannelse 3 - alle daghold foregår i Valdemarsgade 16, torsdag kl. 12.45 til 15.15. Start den 10. november til den 15. december 2016.

Danskuddannelse 3 Aftenhold foregår på Flæsketorvet 60, tirsdag den 8., 15. og 22. november kl. 17.00 til 19.00. 

Mundtlig dansk 2 for øvede

For alle kursister, som vil arbejde mere med mundtlig dansk. Med hverdagsdialoger, diskussioner og forskellige lege og rollespil, hjælper vi dig til at blive endnu bedre til at tale og forstå mundtlig dansk.

I mundtlig dansk for øvede arbejder vi både med monolog og dialog og der vil blive mulighed for at argumentere og diskutere på dansk. Du er med til at bestemme, hvad vi skal tale om, fx film, kultur eller nyheder.

Mundtlig dansk for øvede er målrettet kursister på:

  • danskuddannelse 2, modul 4-6
  • danskuddannelse 3 modul 3-5

Danskuddannelse 2 - alle hold foregår på Flæsketorvet 60, onsdag kl. 12.45 til 15.15. Start den 9. november til den 14. december 2016.

Danskuddannelse 3 - alle hold foregår i Valdemarsgade 16, torsdag kl. 12.45 til 15.15. Start den 810. november til den 15. december 2016.

Skriftlig dansk 1 for begyndere

Vil du gerne blive bedre til at læse og skrive på dansk? Med skriftlig dansk for begyndere har vi fokus på læsning, skrivning og grundlæggende grammatik. Vi har god tid, og du får både forklaringer og øvelser undervejs.

Vi arbejder med dit ordforråd og øver os i at læse og skrive små tekster og korte historier på dansk.

Skriftlig dansk for begyndere er målrettet kursister på:

  • danskuddannelse 2 modul 1-3
  • danskuddannelse 3, modul 1-2

Danskuddannelse 2 - alle hold foregår på Flæsketorvet 60, onsdag kl. 12.45 til 15.15. Start den 9. november til den 14. december 2016.

Danskuddannelse 3 - alle hold foregår i Valdemarsgade 16, torsdag kl. 12.45 til 15.15. Start den 10. november til den 15. december 2016.

Skriftlig dansk 2 for øvede

For at blive god til at både læse og skrive på dansk, er det ikke nok at have et stort ordforråd. Du skal også kunne sætte ordene korrekt sammen og forstå både budskab og de sproglige nuancer.

I skriftlig dansk for øvede arbejder vi med læseforståelse i forhold til forskellige tekster – fx avisartikler, essays og sange. Du får skriveopgaver på et niveau, der passer dig og mulighed for at træne skriftlig argumentation.

Vi gennemgår også grammatik på et mere avanceret niveau. Vi har god tid, og du får både forklaringer og øvelser.

Skriftlig dansk for øvede er målrettet kursister på:

  • danskuddannelse 2 modul 4-6
  • danskuddannelse 3, modul 3-5

Danskuddannelse 2 - alle hold foregår på Flæsketorvet 60, onsdag kl. 12.45 til 15.15. Start den 9. november til den 14. december 2016.

Danskuddannelse 3 - alle hold foregår i Valdemarsgade 16, torsdag kl. 12.45 til 15.15. Start den 10. november til den 15. december 2016.

Sprogcafeer

Vælg mellem flere forskellige sprogcafeer

I vores danske sprogcafe kan du tale dansk med danskerne. Du kan øve dit mundtlige dansk i hyggelige rammer. Læs mere om vores danske sprogcafé og øvrige tilbud.

Du kan også få hjælp til at lære dansk på dit modersmål. Modersmålbaseret undervisning gør det både hurtigere og nemmere at lære dansk.

Ud over vores danske sprogcafe tilbyder Københavns Sprogcenter sprogcafeer med undervisning i dansk på følgende sprog:

  • bulgarsk
  • spansk

Vores sprogcafeer er åbne for alle kursister på Københavns Sprogcenter. Du kan skal bare møde op for at deltage.

Praktisk information om valgfag

Nogle af vores valgfag udbydes på både Valdemarsgade (VG) og Flæsketorvet (FLT). Andre fag kræver et bestemt antal kursister for at blive oprettet.

Du kan vælge nye valgfag 4 gange årligt.

Kontakt vores kontor eller spørg din lærer, hvis du har brug for yderligere oplysninger for at kunne træffe dit valg.

Lær dansk på Københavns Sprogcenter

Vi starter nye hold hver måned!

Tilmeld dig