Lær dansk i hjertet af København

Vi leverer den bedste læringsoplevelse

Lær dansk effektivt og i dit eget tempo hos Københavns Sprogcenter. Hos os kan du altid finde et relevant danskkursus, uanset om du har god tid og vil fordybe dig i dansk, eller du vil lære dansk parallelt med en travl hverdag.

Med mere end 25 års erfaring i undervisning i dansk som andetsprog er vi en af de foretrukne sprogskoler i København. Vi sikrer, at vores kursister trives og får succes – i forhold til det danske samfund, og når det gælder deres danskundervisning.

Placementtest til fortsættere

Hvis du allerede kan noget dansk, men er usikker på dit niveau, kan du booke en tid til en gratis placementtest hos vores studievejledere

Danskundervisning af høj kvalitet

Fra tidlig morgen til sen aften

Begynder, godt i gang eller ekspert – du finder altid det helt rigtige danskkursus hos Københavns Sprogcenter.

Vi tilbyder danskundervisning fra tidlig morgen til sen aften i centrum af København. Hos os får du adgang til:

  • moderne danskundervisning af høj kvalitet baseret på internationale standarder for sproglæring.
  • en uformel atmosfære og en sjov læringsoplevelse sammen med ligesindede.
  • førsteklasses faciliteter med moderne udstyr og indbydende klasselokaler.
  • stort online univers med digitale undervisningsmaterialer.
Læs mere
Har du svært ved at vælge det rigtige kursus?

Lær dansk i en travl hverdag

maksimal fleksibilitet og individuel tilpasning

At lære dansk er en uforudsigelig proces. Det er vigtigt, at du følger undervisning med andre på samme niveau som dig. Samtidig skal du have danskundervisning til at passe ind i en varierende hverdag. Hos Københavns Sprogcenter sørger vi for maksimal fleksibilitet og individuel tilpasning.

Vores danskkurser er korte og målrettede. Det betyder, at du kan skifte mellem forskellige undervisningsformer alt efter din aktuelle livsstil, og hvad der passer bedst til dit temperament.

Se vores kurser

Et levende og kreativt studiemiljø

Vores kompetente og engagerede lærerstab er dedikeret til din danskundervisning, men det er dog langt fra lektier og støvede ordbøger det hele. Din tid hos os skal nemlig – udover at styrke dig sprogligt – også være sjov og præget af fællesskab og gode oplevelser. Det prøver vi at leve op til, mens du lærer dansk hos os.

Vi sætter en ære i at være en hjælpende hånd og trofast følgesvend i din hverdag i Danmark. Vi guider dig om regler og muligheder for danskundervisning – og om Danmark og danskerne.

Kig i vores blog og find tips og tricks til dansk. Eller følg os på Facebook og Instagram, hvor vi deler alle de sjove og skøre oplevelser, du kan have som ny i København.

Læs mere om hvorfor du bør vælge Københavns Sprogcenter og hvordan du kommer godt i gang med at lære dansk herunder.

Vi fandt ingen match ved valgte menu