Kulturkurser til virksomheder

Kulturkurser

Københavns Sprogcenter har i samarbejde med Insight Journeys udviklet skræddersyede kulturkurser til udlændinge der lever og arbejder i Danmark. Formålet med kurserne er give et bredere billede af det Danmark, som udlændinge møder, når de skal skabe sig en hverdag her. 

Mange virksomheder oplever at der opstår en opdeling blandt såkaldt 'danske' og internationale medarbejdere. For at sikre et bedre arbejdsmiljø med bedre integration af udenlandsk arbejdskraft og for at fastholde dem i arbejdet kan det være en god ide at tilbyde mere end blot sprogundervsining. 

Læs mere og kontakt os

Insight Journeys består af Berit Viuf og Jens Frahm-Ramussen, som begge har mange års erfaring inden for kommunikation, kultur og extpats.  Insight Journeys skræddersyr ture, kurser og events, så de passer til vores kursisters behov. Vi ønsker at informere, overraske og berige på et højt niveau, og vi elsker at finde aktiviteter, der gør dit arrangement unikt.

Ønsker du nærmere information om hvordan kurserne kan tilpasses din virksomhed kan du skrive til Insight Journeys: 

Spørgsmål angående: Forældreskab & det danske skolesystem, Byg sociale netværk i Danmark, Forstå Danmark & danskerne, kontakt: 

Berit Viuf: berit@insightjourneys.dk

Spørgsmål angående kurserne: Få succes på den danske arbejdsplads, Byg sociale netværk i Danmark, Forstå Danmark & Danskerne, kontakt:

Jens Frahm-Rasmussen: Jens@insightjourneys.dk

Læs mere