Få det bedste ud af dit liv i Danmark ved at få et bedre indblik af det danske samfund og de uudtalte normer og adfærdskoder i landet. Du vil få en større forståelse af arbejdskultur, skolesystem, netværk og samfund i vores kulturkurser. Læs mere om de fire kurser herunder.

Dansk arbejdskultur

Hvordan du får succes på din danske arbejdsplads

Hvad afgør i virkeligheden den måde, mine danske kolleger gør tingene på – er det regler, ordrer eller måske noget helt tredje? Hvordan skal jeg forstå det, når min chef vil høre, hvad jeg mener om hans/hendes beslutninger? Hvordan skiller jeg mig ud uden at komme i konflikt med ”janteloven”?

Forstå den danske mentalitet, det flade hierarki og de mange uskrevne regler på arbejdspladsen, som selv danskerne knapt nok lægger mærke til. Lær at navigere på den danske arbejdsplads i et åbent og frit rum med andre expats som dig selv.

Læs mere

Børnekultur og det danske skolesystem

Hvordan du giver dine børn det bedste liv i Danmark

Hvorfor er der så meget fokus på gruppearbejde i danske skoler? Er der slet ikke nogen disciplin? Vil min måde at være forælder på være på kant med den måde, det foregår på i Danmark?

Forstå hvordan livet for de danske skolebørn er blevet, som det er og få indsigt i principperne i det danske skolevæsen. Når du kender til værdierne hos danske forældre og lærere, vil det hjælpe dig med at tilpasse din egen forældrerolle i den nye kultur, ligesom du får mulighed for at skabe et netværk med andre forældre i samme situation.

Læs mere

Netværk i Danmark

Hvordan du bygger dit sociale netværk i Danmark

Mødes danskerne overhovedet efter arbejde? Hvordan får jeg nye venner i Danmark, når det virker som danskerne allerede har alle de venner, de orker at se? Hvor kan jeg finde et spændende sted at dyrke sport udover det sædvanlige fitnesscenter?

Danskerne bliver tit beskrevet som svære at lære at kende udenfor arbejde. Det er meget lettere at finde sig til rette i et nyt land, når du bliver god til at netværke og til at få venner blandt de lokale. Få værktøjer til at få varige venskaber i et ellers lidt tillukket skandinavisk miljø og lær at netværke i Danmark.

Læs mere

Forstå Danmark og danskerne

Hvordan du lærer at begå dig i Danmark

Hvorfor er danskerne helt tilfredse med at betale høje skatter? Hvorfor synes alle at tænke på samme måde? Er de virkelig blandt de mest lykkelige i verden? Kan man overhovedet være lykkelig i den mørke, danske vinter?

Danmarks lille og relativt homogene samfund har en usædvanlig baggrund. At forstå denne historie og de søjler, det danske samfund er bygget på, er essentielt for at trives i Danmark, uanset om man er her i lang tid, eller kun for en kortere periode. Få en bedre forståelse af Danmark på en sjov og aktiv måde med andre expats som dig selv.

Læs mere