Intensivt danskkursus

Sæt turbo på din danskuddannelse 3 med intensivt dansk

Med et intensivt danskkursus hos Københavns Sprogcenter får du et effektivt undervisningsprogram med fokus på, at du hurtigt bliver bedre til at kunne bruge dansk i din hverdag.

Danskkursus
Danskkursus
Københavns Sprogcenter,
København
Intensivt danskkursus med effektiv og målrettet danskundervisning. Vi sikrer, at du hurtigt bliver bedre til at bruge det danske sprog i din hverdag.

Et effektivt og intensivt danskkursus

På vores intensive danskkursus arbejder vi med hurtig progression, hvilket betyder, at du hurtigt lærer at læse, skrive og tale dansk. Vi arbejder med et fast lærings- og undervisningsprogram. På intensiv-holdet arbejder du sammen med andre topmotiverede kursister, og du skal være indstillet på flere timers ugentligt hjemmearbejde.

På intensivt dansk lægger vi vægt på mundtligt dansk, hvor udtale er et vigtigt element. Målet er, at du hurtigt kan komme i gang med at bruge dansk i din hverdag.

Med et dansk CPR-nummer er det gratis at lære dansk på Københavns Sprogcenter. Du vil dog blive opkrævet et depositum på kr. 1.250,- ved tilmelding til dansk. Depositum refunderes, når du er færdig med at lære dansk.

Intensivt dansk er for dig ...

… der har mulighed for at skrue ekstra op for tempoet i en periode. Det går stærkt på intensiv-holdene, men udbyttet er også derefter. Fra gang til gang kan du se en markant forbedring af dine dansksproglige kompetencer.

Intensivt dansk er for dig, der kan arbejde selvstændigt og målrettet. Du har et stabilt fremmøde og er indstillet på flere timers ugentligt selvstudie og hjemmearbejde.

Intensivt dansk er for dig, der går på Danskuddannelse 3.

Intensivt dansk på Københavns Sprogcenter kan tages som formiddags- eller aftenundervisning.

Intensivt dansk på daghold

8-12 lektioner fordelt på to eller tre formiddage om ugen

Intensivt danskkursus på daghold består af 4 moduler af 8 ugers varighed og et enkelt modul på 12-18 uger (modul 4). Du vælger selv, om hele danskuddannelsen skal være intensiv, eller om du vil nøjes med et eller flere moduler.

 • Undervisningen ligger i tidsrummet kl. 8.45-12.15
 • 2-3 formiddage om ugen - i alt 8-12 lektioner hver uge
 • Cirka 6 timers ugentligt hjemmearbejde
 • Modul 5 afsluttes med Prøve i dansk 3

Intensivt dansk på aftenhold

6 lektioner ugentligt fordelt på to aftener

Intensivt danskkursus på aftenhold består af 4 moduler af 8 ugers varighed og et enkelt modul på 12-18 uger (modul 4). Du vælger selv, om hele danskuddannelsen skal være intensiv, eller om du vil nøjes med et eller flere moduler.

 • Undervisningen ligger i tidsrummet kl. 16.30-19 eller kl. 19.15-21.45
 • 2 aftener om ugen - i alt 6 lektioner hver uge
 • Cirka 4 timers ugentligt hjemmearbejde
 • Modul 5 afsluttes med Prøve i dansk 3

Adgangskrav

For at starte på et intensivt danskkursus skal du have minimum 12 års skolebaggrund, et stabilt fremmøde og en hurtig progression. Du er i stand til at arbejde målrettet, intensivt og selvstændigt.

Undervisningen foregår så vidt muligt på dansk. Det er dog et krav, at du har gode engelskkundskaber, da nogle instruktioner vil være på engelsk.

Går du allerede på Københavns Sprogcenter, kan du tale med din lærer om, hvorvidt intensivt dansk er et velegnet tilbud til dig. Melder du dig som ny kursist, vil vores vejlederteam vurdere, om intensivt dansk er det rigtige tilbud til dig.

Mere information om intensivt dansk ...

Få svar på dine spørgsmål om intensivt dansk på Københavns Sprogcenter herunder. Savner du svar på et eller flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Forudsætninger

Intensivt dansk på Københavns Sprogcenter henvender sig til kursister på Danskuddannelse 3.

For at deltage i intensivt dansk skal du have en god progression og være indstillet på at lave flere timers hjemmearbejde hver uge. Det er en forudsætning, at du kan arbejde selvstændigt og motiveret.

Intensivt dansk er ikke for alle. Vi forventer, at du har et stabilt fremmøde, og at du kursetbevarer fokus gennem hele kurset.

Kursister på intensivt dansk er forpligtet til:

 • At deltage aktivt i undervisningen
 • At lave hjemmearbejde svarende til 4-6 timer hver uge
 • At aflevere skriftligt hjemmearbejde til aftalt tid

Til gengæld får du som kursist på intensiv-holdene:

 • Et intensivt og effektivt danskkursus med hurtig progression
 • Undervisning af topprofessionelle og engagerede lærere
 • Adgang til vores online-platform med opgaver

Yderligere forudsætninger

Som kursist på Københavns Sprogcenter skal du være fyldt 18 år, bo i Danmark og have et CPR-nummer.

Undervisning

På intensivt dansk daghold er hvert forløb 8 uger. På aftenholdene er forløbene også 8 uger (modul 4 er et 12-18 ugers forløb).

På intensivt dansk følger du en ugeplan tilrettelagt af din lærer. I løbet af hver uge kommer du igennem alle disciplinerne inden for danskundervisning: Læsning, lytning, skrivning og selvfølgelig mundtlig dansk. Vi har særlig fokus på udtale.

I undervisningen vil du møde en stor variation af arbejdsformer, der involverer dig aktivt i undervisningen.

Københavns Sprogcenter anvender de nyeste digitale platforme og –materialer. Som kursist på intensiv-holdene får du desuden adgang til vores online-platforme, hvor du både kan finde ekstra opgaver og følge planen for undervisningen.

Kursusinformation

Du kommer på hold med kursister på samme niveau som dig – og ligesom dig er alle indstillet på et intensivt undervisningsforløb.

Undervisningen på intensivt dansk tilrettelægges med udgangspunkt i hurtig progression. Det er derfor en forudsætning for deltagelse, at du har et stabilt fremmøde til undervisningen.

Du skal regne med at bruge 14-18 timer ugentligt på din danskundervisning, hvis du går på dagholdene. Går du til intensivt dansk på aftenhold, skal du regne med at bruge 10 timer ugentligt på undervisning og hjemmearbejde.

Som en del af undervisningen på intensivt dansk får du adgang til vores online-univers med alt, hvad du har brug for i forhold til:

 • Tekster og opgaver
 • Lytteøvelser
 • Udtaletræning
 • Relevante links, apps og meget mere

Intensiv danskundervisning giver dig en hurtig progression – og kræver en indsats af dig.

Du kan vælge at tage hele din danskuddannelse som intensivt dansk. Eller du kan vælge et enkelt modul på intensivt hold, hvis det passer ind i din hverdag at skrue ekstra op for tempoet i en kortere periode.

Tilmeld dig intensivt danskkursus - det er gratis!

Ønsker du at tilmelde dig intensivt dansk hos Københavns Sprogcenter, skal du komme ind til en personlig samtale med en af vores vejlere, inden du kan starte.

Du kan tilmelde dig intensivt dansk her.

Nyt fra vores blog

Øvelser og nyheder til dansk

Klik her