Eneundervisning

Fra 1. august bliver Københavns Sprogcenter en del af Studieskolen.

Begge sprogskoler er kendt for at tilbyde danskundervisning af høj kvalitet, og det fortsætter naturligvis, når Københavns Sprogcenter bliver til Studieskolen.

 

Studieskolen har også et af Danmarks største tilbud indenfor fremmedsprog og deres erhvervsafdeling har stor erfaring med skræddersyede kurser til erhvervslivet. 

 

Studieskolen underviser på flere adresser i København, nemlig Borgergade og Vognmagergade i indre by samt Hejrevej i Nordvest og fra 1. august i Valdemarsgade på Vesterbro.

 

 Vil du booke et kursus eller høre mere? Kontakt Studieskolen på 33 18 79 40, eller se mere her: https://www.studieskolen.dk/da/erhverv

Individuel danskundervisning

I et individuelt undervisningsforløb skræddersys kurset efter medarbejderen og virksomhedens behov. Undervisningen kan foregå online, hos virksomheden eller her hos os. 

1:1-undervisning sikrer bedre progression, da underviseren kan arbejde indgående med den enkelte, og kursisten udfordres og udvikler sig hver gang.

Med et individuelt forløb kan en medarbejder løfte sine danskkompetencer markant på ganske kort tid. Samtidig er det en effektiv måde at sætte fokus på ganske specifikke sprogkompetencer. Det kan være, at medarbejderen står for at påtage sig nye opgaver, som kræver helt konkrete danskkundskaber. Det kan også give rigtig god mening at tilbyde et individuelt danskforløb som led i onboardingen af en ny, udenlandsk medarbejder, som skal godt fra start på sin danske arbejdsplads.

The course was well delivered and very informative. It was tailored to our needs and helped our team immensely. We received excellent service and it is very likely that we will use Copenhagen Language Center again.

THOMAS ERNST PEDERSEN, PROCES MANAGER, CODAN FORSIKRING A/S

Det praktiske

Vi aftaler et individuelt forløb i tæt dialog med arbejdsgiveren og den pågældende medarbejder. På baggrund af jeres ønsker udarbejder vi en undervisningsplan, som I skal godkende, før forløbet går i gang. Undervisningsplanen kan tilpasses løbende, hvis ønsker og behov ændrer sig. Vi evaluerer altid individuelle forløb grundigt og melder tilbage til både arbejdsgiver og medarbejder med anbefalinger til videre læring.

Der kan også indgå en sprogvurdering i et individuelt undervisningsforløb, hvor vi giver en grundig vurdering af medarbejderens danskkompetencer på alle aspekter – lytte, tale, læse, skrive og udtale.

I alle tilbud om individuel undervisning inkluderes transport, forberedelse og alle materialer.

Priserne gælder undervisning afholdt mandag-fredag ml. 08.00-17.00 enten online, hos Københavns Sprogcenter eller hos jer, såfremt I bor indenfor postnumrene 1000 t.o.m. 2500. Har I ønsker ud over dette, finder vi gerne en løsning til os. Kontakt os for mere info.