Eneundervisning

Individuel danskundervisning

I et individuelt undervisningsforløb skræddersys kurset efter medarbejderen og virksomhedens behov. Undervisningen kan foregå online, hos virksomheden eller her hos os. 

1:1-undervisning sikrer bedre progression, da underviseren kan arbejde indgående med den enkelte, og kursisten udfordres og udvikler sig hver gang.

Med et individuelt forløb kan en medarbejder løfte sine danskkompetencer markant på ganske kort tid. Samtidig er det en effektiv måde at sætte fokus på ganske specifikke sprogkompetencer. Det kan være, at medarbejderen står for at påtage sig nye opgaver, som kræver helt konkrete danskkundskaber. Det kan også give rigtig god mening at tilbyde et individuelt danskforløb som led i onboardingen af en ny, udenlandsk medarbejder, som skal godt fra start på sin danske arbejdsplads.

The course was well delivered and very informative. It was tailored to our needs and helped our team immensely. We received excellent service and it is very likely that we will use Copenhagen Language Center again.

THOMAS ERNST PEDERSEN, PROCES MANAGER, CODAN FORSIKRING A/S
Eks. 1 Pris - Et kort forløb

Med et kort intensivt forløb med halvanden times undervisning om ugen i fire uger kan små problemer og udfordringer hurtigt rettes til. Det kan være udtaleproblemer eller grammatik, hvor der gås i dybden med autentiske eksempler.

Pris: 6400,- ex. moms. 

Eks. 2 Pris - Et medium forløb

Er der behov for et lidt længere forløb med mulighed for at afhjælpe flere fastgroede problemer, kan man komme langt med halvanden times undervisning i otte uger

Pris: 12.100,- ex. moms. 

Eks. 3 Pris - Et langt forløb

Som nybegynder kan det være en god ide at gå grundigt til værks. Med halvanden times undervisning i 12 uger kan der opbygges et solidt fundament. Det lange forløb kan også være en mulighed, hvis man har udfordringer der kræver tid og fokus at løse.

Pris: 17.200,- ex. moms.

Det praktiske

Vi aftaler et individuelt forløb i tæt dialog med arbejdsgiveren og den pågældende medarbejder. På baggrund af jeres ønsker udarbejder vi en undervisningsplan, som I skal godkende, før forløbet går i gang. Undervisningsplanen kan tilpasses løbende, hvis ønsker og behov ændrer sig. Vi evaluerer altid individuelle forløb grundigt og melder tilbage til både arbejdsgiver og medarbejder med anbefalinger til videre læring.

Der kan også indgå en sprogvurdering i et individuelt undervisningsforløb, hvor vi giver en grundig vurdering af medarbejderens danskkompetencer på alle aspekter – lytte, tale, læse, skrive og udtale.

I alle tilbud om individuel undervisning inkluderes transport, forberedelse og alle materialer.

Priserne gælder undervisning afholdt mandag-fredag ml. 08.00-17.00 enten online, hos Københavns Sprogcenter eller hos jer, såfremt I bor indenfor postnumrene 1000 t.o.m. 2500. Har I ønsker ud over dette, finder vi gerne en løsning til os. Kontakt os for mere info. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et gyldigt telefonnummer.
Indtast venligst en besked