Danskundervisning om lørdagen

LÆR DANSK EFFEKTIVT PÅ LØRDAGSHOLD
Danskkursus
Danskkursus
Københavns Sprogcenter,
Hovedstadsområdet
Hos os kan du lære dansk om lørdagen. Vores lørdagshold kombinerer intensiv klasseundervisning én dag om ugen med et fleksibelt online selvstudie.

Er det noget for dig?

 • For dig der ønsker et målrettet danskkursus
 • Undervisning kombineret med fleksible selvstudier
 • Du taler engelsk og har min. 12 års skolegang

Kort beskrivelse

 • 24 lektioner – 6 uger
 • Undervisning hver lørdag kl. 9.30-13.00
 • 2 timers hjemmearbejde per uge
 • 12-20 deltagere pr. hold

Danskkursus om lørdagen

kr.

På Københavns Sprogcenter kan du lære dansk om lørdagen. Du får intensiv danskundervisning hver lørdag formiddag kombineret med online materialer til selvstudier, når det passer dig. Dansk om lørdagen udbydes til alle niveauer.

Vælger du et lørdagskursus får du:

 • Målrettet klasseundervisning, så du hurtigt og effektivt lærer dansk
 • Adgang til online-materialer til selvstudier, når det passer dig
 • Et fleksibelt læringsforløb, hvor du selv kan skrue op og ned for intensiteten
Tilmeld dig

Danskundervisning om lørdagen er velegnet til dig, der har bedst tid i weekenden. Du kan forvente et effektivt undervisningsforløb med hurtig progression. Timerne i klassen er målrettede og fokuserer på at gøre dig i stand til bruge dansk i din hverdag – både til at tale, lytte, læse og skrive. Vi har særligt fokus på mundtlighed og udtale og tilpasser undervisningen til dine og dine holdkammeraters behov.

Samtidig får du adgang til vores online-univers, hvor du finder øvelser og opgaver, som du selv kan løse, når du har tid. Når lørdagsundervisningen kombineres med fleksible selvstudier, kan du forvente hurtig indlæring. Nogle uger har du måske mere tid end andre. Med lørdagsdansk kan du selv planlægge fra uge til uge, hvor meget tid du vil bruge på at lære dansk.

Danskkursus om lørdagen - forløb oversigt

Begynderkurser

Begynderkurser

pris

Begynderkursus et A1.1  (svarer til DU3 modul 1.1)1,197 kr.
Begynderkursus to A1.2  (svarer til DU3 modul 1.2)1,197 kr.
Elementary kursus et B1.1 (svarer til DU3 modul 2.1)1,197 kr.
Elementary kursus to B1.2 (svarer til DU3 modul 2.2)1,197 kr.
Alle kurser starter den. 1 september
Fortsætterkurser

Fortsætterkurser

pris

Lower intermediate kursus et B1.1 (svarer til DU3 modul 3.1)1,197 kr.
Lower intermediate kursus to B1.2 (svarer til DU3 modul 3.2)1,197 kr.
Intermediate kursus et B1.3 (svarer til DU3 modul 4.1)1,197 kr.
Intermediate kursus to B1.4 (svarer til DU3 modul 4.2)1,197 kr.
Upper intermediate kursus et B2.1 (svarer til DU3 modul 5.1)1,197 kr.
Upper intermediate kursus to B2.2 (svarer til DU3 modul 5.2)1,197 kr.
Alle kurser starter den. 1 september
 

Danskkursus med højt tempo og fleksibilitet

Deltagerne på vores lørdagskurser har ofte travlt i hverdagene med arbejde, studier og privatliv. Men om lørdagen møder vi friske og motiverede til danskundervisningen. Du skal således forvente et danskkursus med et højt tempo.

Vi prioriterer at lære så meget som muligt, når vi er samlet i klassen fremfor at repetere eller gennemgå dit hjemmearbejde. Til gengæld får du adgang til vores online univers, hvor du finder materialer, som du selvstændigt kan bruge til at øve dig og genopfriske det lærte.

Du finder blandt andet:

Fokus på individuel progression.

 • undervisningsplan for hver lørdagssession
 • selvrettende opgaver
 • tekster og lytteøvelser
 • udtaletræning
 • quizzer
 • relevante apps og links

Afvekslende og involverende undervisningsmetoder

Selvom det gør stærkt, behøver det ikke at være kedeligt at lære dansk om lørdagen! Vi gør meget ud af at bruge varierende og relevante metoder, når vi underviser dig. Der skal lidt ekstra krydderi på undervisningen, når du bruger din weekend på et danskkursus.

Derfor inddrager vi aktuelle temaer og bruger byen omkring os i undervisningen. Vi lægger vægt på at tilpasse undervisningen til de sproglige behov, du og dine holdkammerater oplever i hverdagen. Du vil møde en stor variation af temaer og forskellige arbejdsformer, der involverer dig aktivt i undervisningen.

Endelig sørger vi får, at I lærer hinanden godt at kende, så I kan drage nytte af hinandens erfaringer. Det er sjovt at lære dansk i et fællesskab!

Målrettet undervisning og feedback

Vi tilbyder danskkurser om lørdagen på alle niveauer, hvad enten du er begynder, godt i gang eller øvet. Alle vores kurser tager udgangspunkt i niveauer og sprogkompetencer i CEFR. Vi bruger CEFR som rettesnor for at stille relevante læringsmål for hvert kursus og undervisningsgang.

Vores undervisning har således hele tiden tydelige mål om, hvad du skal kunne, når du færdiggør et kursus. Undervejs i kurset vurderer læreren kontinuerligt, hvor langt du er kommet i forhold til målene, og kan give dig feedback på, hvad du kan gøre for at blive bedre.

Vores online-univers rummer øvelser og materialer til alle niveauer og discipliner, og din lærer kan udpege præcis hvilke opgaver, som vil være gode for dig.

Når du afslutter et Danskkursus om lørdagen, får du et diplom på det opnåede niveau. Også her henviser vi til CEFR, hvilket gør det forståeligt for potentielle arbejdsgivere, uddannelsesinstitutioner og andre, hvad du kan.

Forventninger til dig der lærer dansk om lørdagen

Når du tilmelder dig et Danskkursus om lørdagen, stiller vi krav om, at du taler godt engelsk og har mindst 12 års skolegang bag dig. Undervisningen foregår så vidt muligt på dansk. Engelsk bruges i begrænset omfang til vanskeligere instruktioner og vigtige informationer.

Vi forventer desuden, at du møder stabilt op til undervisningen. Med kun én ugentlig undervisningsgang går du glip af meget, når du er fraværende. Desuden skal du bruge mindst to timer om ugen og gerne mere på hjemmearbejde og selvstudier for at få det ønskede udbytte af kurset.

Danskkursus om lørdagen er for dig, der kan studere selvstændigt og målrettet. Klasseundervisningen er intens og går hurtigt frem, så du skal være indstillet på at tage ansvar for egen læring. Ønsker du mere dybdegående undervisning og støtte fra din lærer, anbefaler vi i stedet et Danskkursus Plus.

Du kan tage hele din danskundervisning om lørdagen. Eller du kan vælge et enkelt eller to danskkurser om lørdagen og derefter skifte til en anden kursustype, alt efter hvad der passer bedst ind i din aktuelle livsstil. Se alle vores kursustyper.

Klar til at lære dansk?

Skriv til os for et gratis tilbud!

Spørgsmål til Danskkursus om lørdagen

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon eller komme forbi vores kontor i åbningstiderne.

Dansk for sjov

Besøg vores blog for udtale og øvelser

Klik her