Danskkursus standard

Dansk uden sidespring og omveje

Er det noget for dig?

 • For dig der ønsker at lære dansk hurtigt og effektivt
 • Velegnet til dig der har en travl hverdag
 • Du taler engelsk og har min. 12 års skolegang

Kort beskrivelse

 • 21 lektioner – 6 uger
 • Undervisning én gang om ugen kl. 17.30-20.30
 • 2 timers hjemmearbejde hver uge
 • 12-20 deltagere pr. hold

Danskkursus standard

kr.

Lær dansk hurtigt og effektivt med et målrettet danskkursus. Et standard danskkursus kan kombineres med et travlt arbejdsliv.

Når du lærer dansk på et standard danskkursus får du lige præcis, hvad du behøver for at lære dansk. Vi giver dig målrettet undervisning, der tager dig igennem de relevante sprogfærdigheder på dit niveau. Du finder et relevant Danskkursus Standard uanset om du er begynder, godt i gang eller øvet.

Vi har fokus på at give dig det nødvendige ordforråd og grammatiske indblik til at gå i gang med at bruge dansk i din hverdag. Der er særlig vægt på mundtlig dansk og udtale, som hurtigt gør dig i stand til at interagere med danskere.

Danskkursus Standard er det rigtige valg for dig, der skal passe danskundervisning ind i en travl hverdag. Du har én undervisningsgang om ugen suppleret af online materiale til selvstudier, når det passer dig.

Vi gennemgår:

Klasseundervisningen er skåret til, så du lærer det mest nødvendige. Vi går hurtigt frem og undervisningen er fokuseret og effektiv. Du skal derfor være indstillet på en del hjemmearbejde for at få mest muligt ud af kurset. 

 • Dansk på skrift og i tale – vi træner at lytte, læse, tale og skrive
 • Særligt fokus på samtale og udtale – vi øver os på de danske lyde, udtryk og vendinger
 • Dansk til hverdagen – vi tilpasser undervisningen til dine behov
Tilmeld dig

Hvis du ønsker bedre tid til at fordybe dig, anbefaler vi, at du i stedet vælger et Danskkursus Plus. Her giver vi dig dybdegående instruktion og mere repetition. Samtidig får du indblik i dansk kultur og samfund.

På et standard danskkursus kan du forvente at lære dansk uden sidespring og omveje. Det betyder ikke, at det behøver være kedeligt! Vi lægger vægt på kreative undervisningsmetoder, så det er sjovt at lære dansk – også når det går hurtigt.

Danskkursus standard - forløb oversigt

Begynderkurser

Begynderkurser

pris

Begynderkursus et A1.1  (svarer til DU3 modul 1.1)998 kr.
Begynderkursus to A1.2  (svarer til DU3 modul 1.2)998 kr.
Elementary kursus et B1.1 (svarer til DU3 modul 2.1)998 kr.
Elementary kursus to B1.2 (svarer til DU3 modul 2.2)998 kr.
A1.1 og A2.1 kurser starter  i uge 33
Øvrige kurser starter i uge 36
Fortsætterkurser

Fortsætterkurser

pris

Lower intermediate kursus et B1.1 (svarer til DU3 modul 3.1)998 kr.
Lower intermediate kursus to B1.2 (svarer til DU3 modul 3.2)998 kr.
Intermediate kursus et B1.3 (svarer til DU3 modul 4.1)998 kr.
Intermediate kursus to B1.4 (svarer til DU3 modul 4.2)998 kr.
Upper intermediate kursus et B2.1 (svarer til DU3 modul 5.1)998 kr.
Upper intermediate kursus to B2.2 (svarer til DU3 modul 5.2)998 kr.
Alle kurser starter i uge 36
 

Det er sjovt at lære dansk!

Deltagerne på et Danskkursus Standard kommer ofte direkte fra arbejde til dansk. Derfor skal undervisningen være sjov og varieret for at holde energiniveauet oppe. Vi har mange års erfaring med at motivere og inspirere vores kursusdeltagere – også når klokken er mange og blodsukkeret lavt!

Vi elsker at undervise i dansk og den entusiasme skinner igennem på vores kurser! Det er vores fornemste opgave at lære dig dansk, når du har tid og på den sjoveste og mest effektive måde.

Dette kursus er sjovt fordi:

 • Vi bruger quizzer, spil, film og musik til at afveksle undervisningen
 • Vi tager udgangspunkt i din hverdag og dit behov for dansk
 • Du lærer sammen med andre i et fællesskab!

Vi sørger for at skabe en hyggelig og uformel stemning i klasselokalet, så du lærer dine klassekammerater at kende. Sammen udforsker I det danske sprog og udveksler jeres erfaringer med at bruge sproget i praksis.

Selvstudier når det passer dig

Det skal være muligt at lære dansk, også selvom du har gang i mange andre ting samtidig. Du har sikkert ofte travlt på dit arbejde og samtidig skal der være tid til familier, venner og fritidsinteresser.

Vores Danskkursus Standard kræver kun, at du møder til én undervisningsgang om ugen. Til gengæld forventer vi, at du laver hjemmearbejde mindst to timer om ugen. Vi giver dig adgang til vores online univers, hvor du kan finde mange øvelser og materialer til fleksible selvstudier, når det passer dig.

Det gør det muligt for dig at skrue op og ned for intensiteten af din læring. Har du ekstra tid i en kort eller længere periode, kan du altid finde ekstra materiale til at øve dig på dansk.

Derudover anbefaler vi, at du gør alt, hvad du kan for at bruge dansk i hverdagen! Du lærer meget hurtigere, hvis du prøver sproget af i praksis.

Krav til dig som kursusdeltager

Du skal tale engelsk og have gået i skole i mindst 12 år for at deltage i et Danskkursus Standard. Har du ikke det, kan vi anbefale dig FVU læsning i stedet.

Når du er startet på et Danskkursus Standard, stiller vi krav om aktiv deltagelse. Vi forventer, at du møder stabilt op til undervisningen, og at du bruger mindst to timer om ugen på hjemmearbejde. Det er nødvendigt for at du kan følge med og nå de ønskede læringsmål.

Klar til at lære dansk?

Tilmeld dig et danskkursus på Københavns Sprogcenter.

Spørgsmål til Danskkursus Standard

Du er naturligvis  velkommen til at kontakte os på mail eller telefon eller komme forbi vores kontor i åbningstiderne.

Vores danskkurser

Læs mere om vores daskkurser

Klik here