Dansk via organisationer

Fra 1. august bliver Københavns Sprogcenter en del af Studieskolen.

Begge sprogskoler er kendt for at tilbyde danskundervisning af høj kvalitet, og det fortsætter naturligvis, når Københavns Sprogcenter bliver til Studieskolen.

 

Studieskolen har også et af Danmarks største tilbud indenfor fremmedsprog og deres erhvervsafdeling har stor erfaring med skræddersyede kurser til erhvervslivet. 

 

Studieskolen underviser på flere adresser i København, nemlig Borgergade og Vognmagergade i indre by samt Hejrevej i Nordvest og fra 1. august i Valdemarsgade på Vesterbro.

 

 Vil du booke et kursus eller høre mere? Kontakt Studieskolen på 33 18 79 40, eller se mere her: https://www.studieskolen.dk/da/erhverv

Hvem samarbejder vi med?

Københavns Sprogcenter har gennem en årrække tilbudt danskundervisning gennem flere fagforeninger. Tjek derfor om du kan få helt eller delvist dækket udgifterne til dine danskkurser inden du begynder: 

  • IDA - Hos IDA kan man løbende tilmelde sig danskkurser hos Københavns Sprogcenter via IDA's hjemmeside 
  • Djøf - Hos Djøf kan man ligeledes tilmelde sig danskkurser hos Københavns Sprogcenter via deres hjemmeside
  • Finanskompetencepuljen - Via Finanskompetencepuljen kan du ansøge om danskkurser
  • Komponent - Hos Komponent kan du finde et skræddersyet forløb til ansatte i plejesektoren. Læs mere på hjemmesiden

 

Hvordan fungerer det?

De forskellige foreninger har forskellige aftaler alt afhængig af deres medlemmers behov. 

Skulle I have lyst til at tilbyde jeres medlemmer en eller anden form for danskundervisning, men I er usikre på hvordan og hvorledes, så kontakt os og lad os sammen finde den løsning der egner sig bedst.