Ledige stillinger

Find dit drømmejob hos Københavns Sprogcenter

Er du vores nye kollega? Vil du gerne arbejde i et kreativt og moderne læringsmiljø med højt til loftet?

Så er Københavns Sprogcenter måske noget for dig.  Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Skriv til forstander Poul Neergaard.

Lærere til Forberedende voksenundervisning (FVU) søges   

Lærere til Forberedende voksenundervisning (FVU) søges   

Københavns Sprogcenter tilbyder danskundervisning på alle niveauer. Vi ligger på Vesterbro og har mere end 25 års erfaring i undervisning i dansk som andetsprog.

Vi oplever i øjeblikket en stor tilgang i antallet FVU kursister og har derfor brug for flere lærere til at varetage undervisningen.  

Målgruppen for vores FVU-undervisning er primært voksne udlændinge. Vi tilbyder undervisning på alle 4 trin og FVU start.

Vi søger timelærere som enten:

  • har uddannelsen som FVU læselærer eller er studerende på uddannelsen.
  • Gerne er underviser med en uddannelse i dansk som andetsprog
  • Gerne har erfaring med undervisning af målgruppen

Vi har primært brug for flere lærere i aftentimerne mellem 16.30 og 20.00 og tilbyder derfor mulighed for timer op til 4 aftner om ugen, hvilket svarer til 16 lektioner. Der kan også suppleres med løse vikartimer og enkelte faste dagtimer.

Vi har brug for FVU-lærere hurtigst muligt og stillingerne vil blive besat løbende. Selve ansættelsen vil ske efter gældende overenskomst med Uddannelsesforbundet.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos Naja Hou Alberdi, pædagogisk leder på tlf.: 60852176 eller NP@kbh-sprogcenter.dk

Ansøgning og cv sendes elektronisk til NP@kbh-sprogcenter.dk

 

Du kan læse mere om os på www.kbh-sprogcenter.dk