Undervisning på jobbet

Fra 1. august bliver Københavns Sprogcenter en del af Studieskolen

Begge sprogskoler er kendt for at tilbyde danskundervisning af høj kvalitet, og det fortsætter naturligvis, når Københavns Sprogcenter bliver til Studieskolen.

 

Studieskolen har også et af Danmarks største tilbud indenfor fremmedsprog og deres erhvervsafdeling har stor erfaring med skræddersyede kurser til erhvervslivet. 

 

Studieskolen underviser på flere adresser i København, nemlig Borgergade og Vognmagergade i indre by samt Hejrevej i Nordvest og fra 1. august i Valdemarsgade på Vesterbro.

 

 Vil du booke et kursus eller høre mere? Kontakt Studieskolen på 33 18 79 40, eller se mere her: https://www.studieskolen.dk/da/erhverv

Danskundervisning til virksomheder

Københavns Sprogcenter tilbyder skræddersyet danskundervisning til danske arbejdspladser. Vi har mange års erfaring både med holdundervisning og ene-undervisning til udenlandske medarbejdere på alle niveauer. Vi hjælper gerne med at afdække jeres medarbejderes behov og udarbejder skræddersyede løsninger, som passer til jeres hverdag. Her får du et overblik over vores dansk på arbejdspladsen og produkter til erhvervskunder.

Undervisningen er fleksibel og kan tilrettelægges præcis som I ønsker det. Vi underviser mellem kl. 08.00-17.00 på hverdage (kontakt os for andre tidspunkter). Undervisningen kan foregå på jeres virksomhed, hvis arbejdspladsen er placeret inden for postnumrene 1000-2500. I kan også vælge at modtage undervisning på vores sprogskole i København V eller online.  

Vores kurser og individuelle forløb kan have et specifikt fagligt indhold og opkvalificere til specifikke arbejdsfunktioner, hvis I ønsker det.

Nøglen til trivsel, fastholdelse og progression

Danskundervisning er essentielt i fastholdelsen af udenlandske medarbejdere, og vi ved, hvor stor gavn de har af undervisningen i deres sociale liv, både på og uden for arbejdspladsen.

For den udenlandske medarbejder vil det at kunne tale dansk gøre en kæmpe forskel i både arbejds- og privatlivet. Dansk hjælper i jobbet, hvor det er en suveræn fordel at kunne tale og forstå dansk for at kunne opbygge et tættere relationer til både kolleger og kunder. Privat vil det at kunne tale med naboen eller forstå e-mails fra børnehaven eller skolen øge forståelsen af, hvordan det danske samfund og kulturen fungerer og dermed minimere risikoen for, at medarbejderen rejser. 

Hvad giver det virksomheden?

Danske virksomheder rekrutterer medarbejdere i udlandet som aldrig før. Men desværre finder ikke alle nye medarbejdere sig til rette i Danmark. Og når en medarbejder rejser før tid, betyder det tabt viden, tabt produktion og en ny, krævende rekrutteringsproces = NO Return On Investment.

Det er ikke arbejdsrelaterede udfordringer, der gør, at udenlandske medarbejdere rejser igen, men snarere udfordringer med sproget, kulturen og familiens vanskeligheder med at finde sig til rette.

Derfor er det en win-win situation for virksomheden at tilbyde danskundervisning til udenlandske medarbejdere:

  • Medarbejdere får et nyt skill-set, som kan bruges både på arbejde og privat
  • Virksomheden tilbyder dansk gratis = goodwill fra medarbejderne
  • Via undervisningen opnår medarbejdere indsigt i dansk sprog og kultur = fastholdelse
  • Virksomheden beskytter sin investering i de rekrutterede medarbejdere