Dansk på jobbet

Kurser og produkter til virksomheder

Dansk på arbejdspladsen

Københavns Sprogcenter tilbyder skræddersyet danskundervisning til danske arbejdspladser. Vi har mange års erfaring både med holdundervisning og ene-undervisning til udenlandske medarbejdere på alle niveauer. Vi hjælper gerne med at afdække jeres medarbejderes behov og udarbejder skræddersyede løsninger, som passer til jeres hverdag. Her får du et overblik over vores dansk på arbejdspladsen og produkter til erhvervskunder.

Værd at vide om dansk på jobbet

fleksibilitet og tilpasning

Undervisningen er fleksibel og kan tilrettelægges præcis som I ønsker det. Vi underviser kl. 8.00-22.00 på hverdage og kl. 8.00-16.00 på lørdage.

Undervisningen kan foregå på jeres virksomhed, hvis arbejdspladsen er placeret i Storkøbenhavn. I kan også vælge at modtage undervisning på vores sprogskole i København V.

Vi tilbyder også online danskundervisning til erhvervskunder – både til grupper eller enkeltpersoner.

Vores kurser og individuelle forløb kan have et specifikt fagligt indhold og opkvalificere til specifikke arbejdsfunktioner, hvis I ønsker det.

Kontakt os
Lær dansk uden sidespring og omveje

Hvad siger kunderne?

Forløbet var velkomponeret og meget grundigt, og fordi det var tilpasset medarbejdernes behov rykkede de. Vi fik maksimal service og det vil være oplagt for os at vælge Københavns Sprogcenter en anden gang.

THOMAS ERNST PEDERSEN, PROCES MANAGER, CODAN FORSIKRING A/S

Det har været perfekt. Jeg har tidligere modtaget sprogundervisning, hvor svaret på mange spørgsmål var: Sådan er det bare. Her får jeg rigtige forklaringer. Det er dejligt at have en lærer som interesserer sig for sprog.

CHRIS CALVERT, FLASH DEVELOPER, WASABI A/S

Dansk på jobbet

Kurser og produkter til virksomheder

Kontakt os