Wienerbrød

Vi har prøvet at lade et DU2 modul 5-hold smage 8 forskellige slags wienerbrød. Her er hvad de synes.

Dansk wienerbrød

Wiener-hvaffor-noget? Hvad er wienerbrød? Hvordan smager det og kan man egentlig lide wienerbrød, hvis man først smager det første gang som voksen?

Vi har prøvet at lade et DU2 modul 5-hold smage 8 forskellige slags. Her er hvad de synes:

Wienerbrød

Ai Li (Kina)

"I dag smagte vi mange wienerbrød, frøsnapper, tebirkes, chokoladebolle, kanelgiffel, direktørsnegl, spandauer og brunsviger.

Jeg kan bedst lide spandauer, fordi det ser godt ud og det smager rigtig godt og det er meget sprødt."

Lina (Den dominikanske republik)

"Det jeg mindst kunne lide var chokoladebolle. Der er meget sukker i, men det ser godt ud.

Jeg blev overrasket over, at wienerbrød er meget sødt. Mennesker har sagt at mad og drikke fra mit hjemland er meget sødt, men danskerne spiser wienerbrød og det er endnu mere sødt."

ØNSKER DU AT LÆRE MERE DANSK? VI TILBYDER BÅDE HOLD- OG PRIVATUNDERVISNING - SOM FYSISK UNDERVISNING ELLER ONLINE. TJEK ALLE VORES LEDIGE DANSK KURSER  OG VORES GRATIS FVU KURSER EKSEMPELIVS FVU DANSK ELLER FVU MATEMATIK
Wienerbrød

Babir (Pakistan)

"Det var dejligt at smage wienerbrød og jeg har spist mange i skolen. Det smagte rigtig godt og jeg kan godt lide tebirkes, som er sød og dufter godt, og jeg kan godt lide chokoladeboller."

Farah (Marokko)

"Det bedste var tebirkes fordi det smager rigtig godt og jeg elsker meget sukker og kanel. Det er dejligt."

Wienerbrød

Wei (Kina)

"Det smager rigtig godt. Det dufter også godt, men der er sukker i brødet.

Jeg kan bedst lide frøsnapper fordi det ikke er meget sødt. Jeg kan ikke lide brunsviger fordi brødets farve ikke er god. Der er meget sukker i også."

Svetlin (Bulgarien)

"Det kom bag på mig, hvor meget sødt danskerne spiser. Jeg kan bedst lide frøsnappere, fordi det ikke er meget sødt. Jeg kunne godt lide tebirkes, fordi smagen var behagelig."

Wienerbrød

Weixin (Kina)

"Det bedste var frøsnapper fordi det dufter godt, især fordi der var sesam på. Det smager rigtig godt. Det er vigtigt at der ikke er så meget sukker. Det passer godt til den kinesiske smag.

Det jeg mindst kunne lide var brunsviger, fordi jeg ikke kan lide meget sukker. Normalt spiser kinesere ikke så meget sødt. Jeg synes ikke, det er sund mad. Danskere kan godt lide sødt."

Baohong (Kina)

Det bedste wienerbrød var tebirkes. Da jeg spiste det lagde jeg mærke til, at de duftede godt og smager godt og jeg har nu et nyt valg af morgenmad.

Det jeg mindst kunne lide var brunsviger. Det så godt ud, men det har en speciel smag. Jeg kan ikke lide det og det er meget sødt. Jeg ville bekymre mig om mine tænder."

Skriv kommentar

Relaterede indlæg