Nye sprogskoler i København fra 1. august 2018

Undervisning i dansk for voksne udlændinge i Københavns Kommune har været i udbud. Mange sprogskoler har budt på opgaven – herunder selvfølgelig Københavns Sprogcenter.

Selvom pennen blev spidset og vores pris kraftigt reduceret, var det desværre ikke nok …

Vi beklager derfor at måtte meddele, at vi efter 25 år med gratis danskundervisning til voksne udlændinge i Hovedstadsområdet ikke får fornyet vores kontrakt med Københavns Kommune.

Det betyder, at vi fra og med onsdag den 1. august 2018 ikke længere kan tilbyde danskundervisning under danskuddannelsesloven hos Københavns Sprogcenter. Det samme gælder for vores konkolleger på IA Sprog og Studieskolen.

Alle kursister vil inden overgangen fra de gamle skoler til de nye skoler få information fra Københavns Kommune om, hvordan overgangen håndteres.

Hvad betyder det for mig som kursist?

Hvis du allerede nu lærer dansk på Københavns Sprogcenter, vil din danskundervisning fortsætte uændret til og med den 31. juli 2018. Du vil stadigvæk kunne tage din modultest og/eller gå op til prøve i dansk, helt som planlagt.

Københavns Sprogcenter og de to andre eksisterende skoler anbefaler, at alle kursister fortsætter deres danskundervisning, som om intet var hændt frem til overgangen. Det kan ikke anbefales at holde pause og vente på de nye skoler, da man i så fald bruger af sin uddannelsesret – og sit klippekort.

Hvis du ønsker at fortsætte din danskuddannelse efter den 31. juli, hjælper vi dig naturligvis videre.

NB! Kursister tilmeldt FVU-læsning og FVU-matematik bliver ikke berørt og kan fortsat lære dansk på Københavns Sprogcenter.

Hvad betyder det for mig som gerne vil gå til dansk?

Du vil fortsat kunne tilmelde dig danskuddannelsen hos Københavns Sprogcenter, IA Sprog eller Studieskolen. Efter den 31. juli vil du kunne fortsætte din danskuddannelse på andre sprogskoler. Vi vil naturligvis holde dig løbende orienteret og hjælpe dig videre.

Læs mere om vores danskkurser

Hvad betyder det for Københavns Sprogcenter?

Københavns Sprogcenter tilbyder danskundervisning under danskuddannelsesloven her nu og frem til den 31. juli 2018. Fra og med onsdag den 1. august 2018 vil vi fortsat tilbyde undervisning i FVU-læsning og FVU-matematik. Hvad der ellers kommer til at ske med danskundervisning på Københavns Sprogcenter bliver meldt ud, når vi ved mere.

Skriv kommentar

Relaterede indlæg