Lær dansk online med Københavns Sprogcenter

Med et online danskkursus på Københavns Sprogcenter får du undervisning af samme høje kvalitet som på skolen – kombineret med maksimal fleksibilitet! Du kan lære dansk uanset, hvor du befinder dig i verden og får grundig instruktion og masser mulighed for at tale og øve dansk.

Kompetent instruktion og fleksibilitet på samme tid!

København er fuld af travle professionelle med et globalt arbejdsliv, som kan finde det svært at få tid til at tage et danskkursus. Og vælger du i stedet at lære dig selv dansk, betyder det oftest, at det går meget langsommere med indlæringen.

Vores online danskkurser er det perfekte valg for dig, der har brug for fleksibilitet og er indstillet på at studere selvstændigt, men som samtidig ønsker at få instruktion og vejledning, så du lærer hurtigt og effektivt.

Her kan du læse mere om konceptet for onlineundervisning. Det bygger på:

Lær dansk online uanset hvor du befinder dig i verden

Det eneste du behøver for at deltage i et online danskkursus er en computer med internetadgang, et webcam og et headset. Det betyder, at du kan være med uanset om du sidder i lufthavnen eller på kontoret, i Sønderborg eller Shanghai.

Vores erfaring er, at et onlinekursus er en relevant løsning for dig, der har et travlt og omskifteligt arbejdsliv måske med mange rejser. Eller for dig, der bor langt fra København og har svært ved at finde god danskundervisning tæt på. Du behøver ikke have et dansk CPR-nummer, så online danskundervisning er også et oplagt valg for dig, der snart skal flytte til Danmark og gerne vil lære lidt dansk på forhånd.

Kan du allerede noget dansk, kan vi tilbyde dig et online indplaceringstest (placement test), hvor vi vurderer dit niveau og hjælper dig til at vælge det rigtige kursus.

På intet tidspunkt er det nødvendigt, at du møder op på sprogskolen – alt fra tilmelding til kursusbevis kan klares lige så godt på afstand!

Kombination af online live sessions og selvstudier

Et online danskkursus består af én ugentlig livesession med din lærer kombineret med online materiale til selvstudier. Deltagerne på onlinekurser fortæller, at de oplever dette som en ideel model for at lære dansk, når de har brug for fleksibilitet i hverdagen:

All in all, I think this is the perfect way for self-studying. I am not missing anything. I have the possibility to do exercises and attend live sessions, where I can ask questions if I have any. And most importantly, I have the flexibility and access to a lot of extra material that were hard to find, if I was studying on my own.

Xu Guo, online student

På den ugentlige online session gennemgår din lærer ugens emner og svarer på spørgsmål. Samtidig er der mulighed for at tale dansk og træne det gennemgåede med dine medstuderende via webcam. Undervisningen er meget lig klassisk klasserumsundervisning. Eneste forskel er, at din computer er klasseværelset og dit headset og webcam er adgangsbilletten. Er du forhindret i at deltage i en online session, kan du streame den efterfølgende.

Derudover får alle kursusdeltagere adgang til vores online-platform, hvor du kan:

  • Se undervisningsplaner og opgaver for hver live-session
  • Aflevere ugens opgaver og få individuel feedback fra din lærer
  • Finde ekstra selvrettende opgaver og quizzer, som du kan benytte, når det passer dig
  • Få adgang til et stort udvalg af supplerende materiale og relevante links, som kan være til hjælp for dine selvstudier

Førsteklasses instruktion ved erfarne og engagerede lærere

Den største bekymring for et online sprogkursus er ofte, om undervisningen nu er af samme kvalitet og deltagerne får samme udbytte som ved almindelig klasseundervisning. Men dér kan du være helt rolig!

Vores online danskkurser undervises af erfarne lærere, som har dygtiggjort sig i netop onlineundervisning. De guider dig igennem danskundervisningen via en gennemarbejdet læreplan og formår samtidig at inddrage alle holddeltagere aktivt i undervisningen, så du får mest mulig træning og udfordres til at lære mere.

I am really satisfied with my teacher, I have to say. I have had many teachers before both online and in person. And it is really hard to find someone who is motivating you enough but also challenging you without it being intimidating. So I really like how he is pushing us to do our best, and supporting us by always helping and explaining, when you need it.

Karolina Fularczyk, online student

En kompetent og engageret lærer er den mest afgørende faktor for, om du kommer i mål med at lære dansk. Og med et online danskkursus hos Københavns Sprogcenter kan du være sikker på at have en erfaren og motiverende lærer med dig hele vejen, så du kan få al den feedback, motivation og sparring, du har brug for.

Online danskundervisning

Effektiv træning af mundtlige færdigheder

En anden bekymring, som vi ofte hører, er om du nu får lært at tale dansk gennem et onlinekursus? Er det ikke bare læreren som gennemgår en masse og så sidder deltagerne tavse bag deres computerskærme? Også denne myte kan vi afkræfte fuldstændig!

Vores lærere er meget opmærksomme på, at for at lære dansk, skal du tale dansk – så meget som muligt. Derfor er der i online livesessions indlagt masser af øvelser, hvor du snakker dansk med dine holdkammerater i såkaldte breakout-rooms. Det vil sige, at I får stillet en opgave og taler sammen to og to eller tre og tre. Imens vil læreren besøge de enkelte rum, besvare spørgsmål og give feedback.

Derudover opfordrer vi altid vores online kursusdeltagere til at finde en makker på holdet, som du kan træne dansk med ca. en gang om ugen. Det kan også sagtens foregå via webcam. Og endelig når du selvfølgelig længst, hvis du parallelt med undervisningen taler masser af dansk i din hverdag – med kollegerne, naboen, frisøren osv.

Et motiverende og engageret læringsfællesskab

Københavns Sprogcenter er kendt for at have en afslappet og behagelig stemning, hvor det er sjovt og trygt at lære dansk. Og den stemning rækker også ind i vores onlinekurser!

Når du lærer dansk med et onlinekursus, sidder du godt nok alene foran din computer, men du er langt fra alene. Vi gør hvad vi kan for, at den fortrolige og entusiastiske atmosfære, som hersker i vores klasseværelser også mærkes gennem computeren. Det gør vi ved at involvere alle kursusdeltagere aktivt og sørge for, at I kan grine sammen, når I prøver kræfter med de umulige danske ord og lyde. Dansk er svært for mange, og derfor er det altafgørende, at vi har det sjovt, mens vi lærer.

Everybody is showing up with cameras on and the whole atmosphere is good and productive. I spend most of the time of the online session talking, which is really good. I do not feel scared or unconfident because all are in the same level and can understand each other. I don’t feel I am missing anything from having a physical class.

Xu Guo, online student

I onlineundervisningen bruger vi – ligesom på alle andre kurser – afvekslende metoder, lege og spil, som kan gøre det lidt lettere at holde koncentrationen og bevare modet, også når grammatikken er svær og hovedet træt.

Du kan altså roligt lære dansk online – det er mindst ligeså effektivt og sjovt, som alle andre danskkurser hos Københavns Sprogcenter!

Skriv kommentar

Relaterede indlæg