Undervisning under COVID-19

Vi har opdateret vores retningslinjer i forhold til de seneste anvisninger fra myndighederne. Fra og med torsdag den 29. oktober er det et krav at bære mundbind på Københavns Sprogcenter. Vi fortsætter derfor med undervisning på alle vores kurser uden at gå på kompromis med sikkerheden.

God hygiejne, fysisk distancering og ansigtsmaske

På grund af stigende smittetal har de danske myndigheder valgt at indføre nye restriktioner, der skal forebygge smittespredningen af COVID19. Københavns Sprogcenter følger trop – selvfølgelig i tråd med, hvad myndighederne anbefaler.

Fra og med torsdag den 29. oktober skal alle kursister og ansatte bære mundbind eller visir, når de bevæger sig rundt på skolen.

Kursister skal ikke bære mundbind, når de deltager i undervisningen. Underviserne skal kun bære visir i undervisningen, hvis de underviser mere end to fysiske hold om dagen. Det er derfor meget sjældent, din lærer vil bære visir i undervisningen.

Du kan læse mere om, hvad det betyder for dig i afsnittet ”Sådan foregår undervisningen".

Husk, at vi har et godt og afprøvet onlinetilbud, hvor du også får klasseundervisning og feedback fra din lærer – men tilgår undervisningen fra din egen PC i hjemmet eller på din arbejdsplads.

Sådan foregår undervisningen

For at undgå at bidrage til smittespredningen og samtidig sikre en tryg og sikker undervisning, tager vi alle forholdsregler og følger naturligvis myndighedernes anvisninger nøje.

Ifølge de nyeste anbefalinger fra myndighederne skal alle kursister og ansatte bære mundbund, når de bevæger sig rundt på skolen. Vi har desuden indført en række hygiejniske forholdsregler, som mindsker risikoen for smittespredning:

  • Der vil være minimum en meters afstand mellem hvert bord i klasseværelset
  • Alle undervisere er uddannede til at sikre, at alle anbefalingerne bliver fulgt, så dit læringsmiljø er trygt og sikkert.
  • Undervisningslokaler og toiletter rengøres efter hvert hold.
  • Dørhåndtag og trappegelændere rengøres to gange dagligt.
  • Alle øvrige berøringsflader, fx kaffemaskine, vanddispensere, dankortautomater mv. rengøres minimum to gange dagligt.
  • Håndsprit ad libitum findes i alle lokaler til fri afbenyttelse.
  • Alle har adgang til toiletter med berøringsfri vandhaner og sæbedispensere.

Er du parat til dansk?

Coronavirus har ændret hverdagen for rigtig mange af os. På trods af - eller måske endda på grund af - den nuværende situation, er det danske sprog blevet endnu vigtigere at tilegne sig for mange.

Københavns Sprogcenter står klar, når du er parat til at kaste dig over de danske gloser. Det er helt op til dig, om du ønsker at lære dansk hjemmefra som fjernundervisning eller om du er parat til at lære dansk på skolen, hvor undervisningen sker under kontrollerede forhold.

Få overblik over, hvordan du fortsat kan lære dansk i skyggen af COVID-19 på vores kursusoversigter:

Vi glæder os til at at få styr på de danske gloser sammen med dig - enten her hos os på Vesterbro eller hjemmefra!

Skriv kommentar

Relaterede indlæg