Dansk for professionelle kursus – Nyt tilbud på KBH Sprogcenter

Med Dansk for professionelle slår du to fluer med ét smæk. Du får et sprogligt fundament for beskæftigelse på lang sigt i Danmark. Samtidig opbygger du et professionelt og socialt netværk med ligesindede.

Dansk for professionelle kursus

Er du kommet til København for at arbejde inden for fx teknologi, gaming, science, it, finans eller som ingeniør?

Har du svært ved at få tid til at lære dansk ved siden af dit arbejde?

Vil du gerne møde andre, der som dig er højtspecialiserede og arbejder i vidensfag i København?

Så er Dansk for professionelle det helt rigtige tilbud til dig. Med Dansk for professionelle slår du to fluer med ét smæk. Du får et sprogligt fundament for beskæftigelse på lang sigt i Danmark. Samtidig opbygger du et professionelt og socialt netværk med ligesindede.

Dansk for professionalle kursus

En aften om ugen

Dansk for professionelle er et kursus, der er skræddersyet til et travlt arbejdsliv. Vi ved, at det kan være svært at have et karrierejob i et nyt land og samtidig forsøge at lære sproget. Derfor har vi tilrettelagt undervisningen som blended learning.

Vi mødes til klasseundervisning en aften om ugen – om mandagen. Vi starter kl. 17.30, så det passer med din arbejdsdag. Undervisningen slutter kl. 20. 

Derudover får du adgang til vores online læringsunivers, hvor du kan øve dig i dansk når og hvor det passer ind i din uge. Nogle uger har du måske mere tid end andre, og du er derfor selv med til at regulere, hvornår du vil lægge en ekstra indsats.

Lære Dansk for professionelle

Professionelt og socialt netværk

Dansk for professionelle er mere end traditionel danskundervisning. Du kommer på hold med andre, der som dig selv har et krævende arbejdsliv.

En aften om måneden er dedikeret til netværk. Her har vi fokus på det danske arbejdsliv, udfordringer og uskrevne regler og at tale dansk på jobbet.

Brug også netværket til at udveksle erfaringer med de øvrige deltagere på holdet.

Professionelle net

Dansk til erhvervslivet

På Dansk for professionelle fokuserer vi på det sprog, som du bruger i dit hverdagsliv. Både det dansk, du bruger på og uden for arbejdspladsen.

På de højere moduler lærer du mere intensivt branchespecifikt dansk. Vi arbejder også med skriftligt dansk, så du trygt kan kommunikere skriftligt på dit arbejde.

Dansk for professionelle

Tre niveauer

Dansk for professionelle er traditionel undervisning kombineret med et fagligt netværk. Vi underviser på tre niveauer:

  • Begyndere,
  • Let øvede
  • Øvede.

Du skal igennem fem modultest, før din danskuddannelse afsluttes med Prøve i dansk 3.

Skriv kommentar

Relaterede indlæg