Klar til dansk?
popout-edit-ikon-1

TILMELD DIG DANSK

Ny holdstart hver måned.

Vi anbefaler, at du booker et hold allerede nu, hvis du ønsker du at starte din danskundervisning hurtigst muligt.

Tilmeld dig dansk
popout-facebook-ikon-2

Følg os på Facebook

Få inspiration til din danskuddannelse, nyheder fra skolen og masser af sjove historier om DK & danskerne

Følg os
popout-telephone-ikon-3

Kontakt os

For personlig tilmelding til danskundervisning eller prøver henviser vi til vores kontor i Valdemarsgade 16.

Vi er på kontoret og ved telefonen mandag til torsdag kl. 8.30-14.00 og fredag 8.30-12.00.

+45 33 21 31 31

adm@kbh-sprogcenter.dk

popout-edit-ikon-1

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om nye danskkurser og inspiration til til at lære dansk direkte i din indboks!

Ja tak!
 • Om Insight Journeys

  Om Insights Journeys

  Insight Journeys arrangerer sjove og aktive kurser, som hjælper dig med at få det bedste ud af dit liv i Danmark.

Insight Journeys er et nyetableret firma i København, som fokuserer på at give indsigt i dansk kultur. Vi skræddersyr ture, kurser og events, så de passer til vores kursisters behov. Vi ønsker at informere, overraske og berige på et højt niveau, og vi elsker at finde aktiviteter, der gør dit arrangement unikt.

Berit Viuf

insight Journeys

Berit Viuf er journalist og har i en længere årrække sideløbende arbejdet med kommunikation og undervisning i en række danske virksomheder, forskningsinstitutioner og organisationer. Som ung boede Berit i perioder i USA, Argentina og Brasilien og har derfor selv stiftet bekendtskab med hvad sprog og kultur betyder for at falde til.

Hun har to voksne børn, som begge har gået i den danske folkeskole, gymnasie og som nu er i gang med deres videregående uddannelser.

Berits tre tips til at bo i Danmark:

 • Lær dansk. Selvom du let kan klare dig på engelsk i Danmark, går du glip af noget socialt, da lokalbefolkningen har en tendens til at slå over i dansk, når de ikke taler direkte til dig.
 • Meld dig ind i en klub. Det er ligegyldigt, om det er fodbold, keramik eller vinsmagning. To tredjedele af alle danskere er engageret i en klub eller forening, så det er her, man møder nye mennesker.
 • Tag initiativ. Danskere er ofte ikke særlig socialt opsøgende, men holder ofte fast i den samme gruppe mennesker. Initiativer til sammenkomster er dog værdsat. Vær ikke bange for at foreslå en social aktivitet.

Jens Frahm-Rasmussen

insight Journeys

Jens Frahm-Rasmussen har siden sin tidlige barndom elsket at møde udlændinge, at rejse og det man kan kalde andres landes ”hverdagskultur”: hvordan er er liv et andet sted egentligt? Derfor har han også boet længere tid i USA, Argentina, Tyskland og Østrig og undervejs taget en kandidatuddannelse i interkulturel ledelse fra CBS.  

Jens nyder sit liv som underviser, guide for udlændinge, rejseleder, på egne rejser – og mellem kolonihave på Amager, lejlighed i byen og kæreste og børn. Sammen med Berit Viuf har han virksomheden Insight Journeys, som specialiserer sig i at formidle viden om Danmark til erhvervslivets udenlandske kunder. 

Jens' tre tips til at bo i Danmark:

 • Gå online. Brug netter til at finde grupper og aktiviteter, så du kan komme ud i (den danske) verden. Der er mange tilbud og Facebook-grupper (se særligt expat-grupperne), meetup.dk (events i lokale grupper), netværk på Internations, eller mange af de andre ting der foregår i København.
 • Dyk ned. Hav et åbent sind, selv når ingenting i dit nye land giver mening. Der er altid logik bag de ting, du finder underlige eller forkerte. Når du forstår tingene bliver de sjovere at engagere sig i, selv hvis du ikke er enig. Led efter svar i litteratur, musik, film og dokumentarer om dit nye land. Eller tag et kursus med Insight Journeys om forskellige kulturelle aspekter i Danmark.
 • Mulighed for fornyelse. Når du begynder et nyt liv et nyt sted, har du ofte mere tid og færre ting holder dig tilbage. Brug denne mulighed og læg dårlige vaner fra dig, så du kan få nye venner og lære nye ting.

Kontakt

insight journeys

Spørgsmål angående: Forældreskab & det danske skolesystem, Byg sociale netværk i Danmark, Forstå Danmark & danskerne, kontakt: 

Berit Viuf: berit@insightjourneys.dk

Spørgsmål angående kurserne: Få succes på den danske arbejdsplads, Byg sociale netværk i Danmark, Forstå Danmark & Danskerne, kontakt:

Jens Frahm-Rasmussen: Jens@insightjourneys.dk

Se kurserne