Hos Københavns Sprogcenter tilbyder vi danskundervisning af høj kvalitet.
Lær dansk som andetsprog i et livligt og multikulturelt miljø med fokus
på mere end god undervisning.

Intromøde for begyndere

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilket kursus, du skal vælge, anbefaler vi, at du tilmelder dig vores gratis intromøde for begyndere.

Indplaceringstest til fortsættere

Hvis du allerede kan noget dansk og er usikker på dit niveau, kan du booke en tid til en gratis indplaceringstest hos vores studievejledere.

Tak for din tilmelding

Lær dansk i København

DANSKUNDERVISNING AF HØJ KVALITET

Københavns Sprogcenter tilbyder danskkurser på alle niveauer. Vi ligger i hjertet af København og har mere end 25 års erfaring i undervisning i dansk som andetsprog

Vi er en af de foretrukne sprogskoler for udlændinge, der ønsker at lære dansk. Vi sikrer, at vores kursister trives og får succes – i forhold til det danske samfund, og når det gælder deres danskundervisning.

Læs mere

Lær dansk i skyggen af COVID-19

Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Læs mere om hvordan vi sikrer god hygiejne og fysisk distancering i undervisningen.  Du kan også lære dansk online eller som privatundervisningPas på jer selv og hinanden!

Find et danskkursus

Tilmeld dig og start til dansk allerede næste måned

Med danskundervisning hos Københavns Sprogcenter kan du selv bestemme, hvornår du vil lære dansk. Du kan vælge et enkelt eller to forløb, på et tidspunkt, hvor du har overskud til at fokusere på danskundervisning.

Du kan holde pauser i mellem forløb og skifte mellem forskellige kursustyper alt efter din livsstil, og hvad der passer dig bedst.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilket kursus, du skal vælge, anbefaler vi, at du tilmelder dig vores intromøde for begyndere.

Hvis du allerede kan noget dansk og er usikker på dit niveau, kan du booke en tid til en gratis indplaceringstest hos vores studievejledere.

Se vores kurser
Kom til gratis intromøde for begyndere hos Københavns Sprogcenter

Nyeste fra bloggen

Meget mere end god danskundervisning

Danskundervisning

Kontakt vores sprogskole

og få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål eller vil du gerne tilmelde dig et danskkursus, så kontakt os i dag. Du er velkommen til at besøge vores sprogskoler, ringe eller sende os en e-mail med dine spørgsmål.

Telefontid

Mandag - torsdag: kl. 9.00-13.00

Fredag: kl. 9.00-12.00

+45 33 21 31 31
Kontakt os

Følg Københavns Sprogcenter på Instagram
@kbhsprogcenter

FOLLOW US ON INSTAGRAM