Hos Københavns Sprogcenter tilbyder vi gratis danskundervisning.

Lær dansk som andetsprog i et livligt og multikulturelt miljø med fokus
på mere end god undervisning.

FVU-læsning og -matematik - holdstart april 2018

Vi starter nye hold i FVU-læsning og FVU-matematik i april 2018. FVU er et gratis tilbud til dig, der gerne vil blive bedre til at læse, skrive eller regne på dansk.

Nye sprogskoler i København fra 1. august 2018

Undervisning i dansk i Københavns Kommune har været i udbud. Mange sprogskoler har budt på opgaven – herunder selvfølgelig vores. Selvom pennen blev spidset og vores pris kraftigt reduceret, var det desværre ikke nok … Læs mere

Lær dansk i København

Danskkurser & danskundervisning

Københavns Sprogcenter tilbyder gratis danskundervisning på alle niveauer i hjertet af København. Med 25 års erfaring i undervisning i dansk som andetsprog er vi en af de foretrukne sprogskoler for udlændinge, der ønsker at lære dansk.
Læs mere

Tilmelding til dansk

Nye hold starter hver måned

Tilmeld dig og start til dansk allerede næste måned. Vi har et begrænset antal tider til personlig samtale inden næste holdstart. Vi anbefaler, at du tilmelder dig hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på at kunne starte næste måned.
Tilmeld dig

Nyeste fra bloggen

Meget mere end god danskundervisning

Kontakt vores sprogskole

og få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål eller vil du gerne tilmelde dig et danskkursus, så kontakt os i dag. Du er velkommen til at besøge vores sprogskoler, ringe eller sende os en e-mail med dine spørgsmål.

Telefontid

Mandag - torsdag 8.30-14.00

Fredag 8.30-12.00

+45 33 21 31 31
adm@kbh-sprogcenter.dk
Kontakt os

@kbhsprogcenter

Følg os på instagram

No images found