På Københavns Sprogcenter har vi næsten 30 års erfaring i at undervise i dansk som andetsprog og FVU for tosprogede. Lær dansk i et hyggeligt og multikulturelt miljø.

Screening til FVU

Hvis du ønsker at følge et af vores gratis FVU-kurser, skal du først til en screening. Book tid til en screening via kursusoversigten for vores FVU-kurser.

Placement test til vores danskkurser

Hvis du allerede kan noget dansk og er usikker på dit niveau, kan du booke en tid til en gratis placementtest hos vores studievejledere.

Coronastatus januar 2022

FVU-kursister på Københavns Sprogcenter skal kunne fremvise coronapas for at deltage i undervisningen. Alle vores lærere har coronapas. Alle skal bære mundbind, når de bevæger sig rundt på skolen. I undervisningen må man tage sit mundbind af. 

Kursister der ikke går på FVU kan deltage i undervisningen uden at fremvise coronapas.

Tak for din tilmelding

Find et danskkursus

Tilmeld dig med det samme

På Københavns Sprogcenter kan du selv bestemme, hvornår du vil lære dansk. Du kan vælge et enkelt eller flere kurser. Du kan også holde pauser mellem kurserne og skifte mellem forskellige kursustyper, som det passer dig bedst.

Du kan tilmelde dig en gratis placement test hos vores studievejledere. En placement test er en god ide, hvis du er usikker på dit niveau.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Se vores kurser

Gratis FVU på Københavns Sprogcenter

Kurser til tosprogede

På Københavns Sprogcenter har vi FVU Dansk (FVU Start og trin 1-4), FVU Matematik (trin 1-2), FVU Digital (trin 1-3) og FVU Engelsk (trin 1-4) . Alle vores FVU-kurser er målrettet tosprogede.

På FVU Dansk er der fokus på at læse, skrive og stave. Vi arbejder intensivt med at udvide dit ordforråd. 

På FVU Matematik lærer du matematik, som du kan bruge i din hverdag. Du lærer mange nye danske ord inden for matematik.

På FVU Digital får du praktisk erfaring med at bruge smartphone, computer og tablet. 

På FVU Engelsk er der fokus på at blive bedre til at tale og forstå engelsk i fritiden og på jobbet. Du lærer også at læse og skrive på engelsk. 

Vi taler kun dansk i undervisningen på FVU Dansk, Matematik og Digital.

Før du starter på FVU, skal du til en gratis screening, for at vi kan finde dit niveau. Bagefter får du en mail om, hvilket FVU-trin du kan starte på.

Se vores kurser
Kom til gratis intromøde for begyndere hos Københavns Sprogcenter

Nyeste fra bloggen

Meget mere end god danskundervisning

Danskundervisning

Kontakt vores sprogskole

og få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål eller vil du gerne tilmelde dig et danskkursus, så kontakt os i dag. Du er velkommen til at besøge vores sprogskole, ringe eller sende os en e-mail med dine spørgsmål.

Telefontid

Mandag - torsdag: kl. 9.00-13.00

Fredag: kl. 9.00-12.00

+45 33 21 31 31
adm@kbh-sprogcenter.dk
Kontakt os